Snöskottning, handskottning, vinterunderhåll

Annons Gröna Jobb · Värmdö

·

Ansök senast 25 dec. (24 dagar kvar)

Ansök via mejl

SNÖSKOTTNING

HANDSKOTTNING

VINTERUNDERHÅLL

VÄRMDÖ GUSTAVSBERG

SNÖSKOTTARE SÖKES

Vi söker en eller flera snöskottare för snöskottning i Värmdö och Nacka vid behov. Jourersättning utgår utöver lön. B-körkort är ett krav. Vi utgår från Hemmesta där vi har fina lokaler.

OM TJÄNSTEN

Arbetet innebär manuell snöröjning och halkbekämpning. Arbetet utförs dag, kvälls- och nattetid och arbetstillfällena varierar beroende på rådande väderförhållande. För jobbet behöver du gilla att arbeta ute i alla väder, vara serviceinriktad och trivas med att arbeta i team. Vi ser gärna kvinnliga sökande men rätt person för tjänsten är det viktigaste.

OM DIG

Vi letar efter dig som vill jobba extra, kanske på sidan av dina studier, och kan vara flexibel gällande arbetstider då detta varierar utefter väder och vind. Vårt arbete är förlagt utomhus och det ingår en del tunga lyft så du bör ha en god fysik och gilla att vara ute i alla väder. Det är bra om du tidigare erfarenhet av snöskottning så att du är införstådd i vad arbetet innebär. Du som söker tjänsten bör trivas med att arbeta fysiskt och i alla möjliga väderförhållanden.

OM OSS

Förvaltningsservice AB är ett företag som varit verksamt sedan 2010. Vi är måna om våra anställda och erbjuder marknadsmässiga löner. Vi har kollektivt hängavtal med fackförbundet SEKO. Självklart är vi ansvarsförsäkrade genom Moderna försäkringar

Skicka ett mail till

Kontaktperson

Claes Ericsson


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Annons Gröna Jobb

Placering

Värmdö

Kontaktperson

Tarras & Partner AB

Ansök via mejl