Jobbsafari är en del avschibsted logo

Studenter sökes för Snöskottning HSB fastigheter

Studenter sökes för Snöskottning HSB fastigheter

StudentConsulting · Luleå · Ansök senast 10 okt.

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du student eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %? Vill du jobba extra och trivs med ett aktivt jobb? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Under snart hundra år har HSB förvaltat boenden åt miljontals människor. Med den bostadsrättsexpertisen i ryggen skapar vi trygghet för våra kunder. Våra tjänster inom förvaltning erbjuds till alla bostadsrättsföreningar och fastighetsägare, oavsett om ni redan är medlemmar i HSB - eller ännu inte har blivit det.

Just nu söker vi ett antal personer som vill arbeta extra vid behov för vår kund HSB i vinter.

Arbetsuppgifter:
Skotta snö runt fastigheter och entrédörrar i Luleå.

HSB bistår med den utrustning du behöver för att kunna utföra arbetet samt arbetsjacka. Arbetstiderna är mellan 7-16, främst vardagar, men kan komma att behövas även helger. Du behöver kunna jobba heldagar när det behövs. Arbetsdagarna utgår från HSB:s lokaler på Gammelstadsvägen 5.

Detta söker vi:

Vi söker dig som gärna arbetar med kroppen och hugger i när det behövs. Det är en fördel om du är morgonpigg och har god fysik då snöskottningen är manuell. För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara studerande eller har annat arbete på minst 50 %.

Vi ser gärna att du har B-Körkort, men det är inte ett krav.

Linda Vallerström är ansvarig konsultchef/rekryterare för denna rekryteringsprocess. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att maila linda.vallerstrom@studentconsulting.com.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Luleå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons