Jobbsafari är en del avschibsted logo

Snöskottare, Ängelholm

Logent · Ängelholm · Ansök senast 30 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten
Vi söker nu snöskottare. Snöskottningen sker manuellt och när det krävs, det vill säga att arbetet innefattar varierande arbetstider samt varierande omfång, då arbetet är beroende på vädret och när snön faller. Arbetet består av att skotta snö utefter behov samt sandning vid snöfall.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten som snöskottare ska du vara flexibel då arbetet kan ske både under veckodagar som helg samt under olika tider på dygnet, exempelvis både tidiga mornar och sena kvällar. Du ska också vara tillgänglig att snabbt kunna hoppa in och arbeta vid behov. Att ha god fysik är en förutsättning då arbetet är ses som tungt. Arbetet sker också i kyla och därför bör du kunna utstå detta.

Viktiga personliga egenskaper för tjänsten är att du är positiv och engagerad - och därav vill arbeta och kunna hoppa in vid behov. Snön kan falla när som helst och då är det viktigt med positiva och engagerade personer som ställer upp. Övriga egenskaper som är viktiga är att du är flexibel och noggrann då det krävs för att arbetet ska kunna utföras så smidigt som möjligt och samtidigt leda till bra resultat.

Erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inte ett krav. Körkort och tillgång till bil är önskvärt men ej ett krav. Du som söker ska ha goda kunskaper i svenska.

Om Logent
Logent är en heltäckande och oberoende logistikpartner, med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Lager- och Produktionslogistik, Transport Management, Tullhantering och Hamnverksamhet samt Bemanningstjänster och Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.9 mdr SEK, sysselsätter ca 3 000 personer och finns i Sverige, Norge och Danmark.

Om ansökan
Vi arbetar löpande med rekryteringen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Logent

Placering

Ängelholm

Kontaktperson

Alexandra Borup

0841003161

Dela jobbannonsen

Anmäl annons