Jobbsafari är en del avschibsted logo

Snickare Växjö

Isaksson Byggbemanning AB · Växjö · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Isaksson Byggbemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom bygg- och fastighetsbranschen. Isaksson Byggbemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen.
Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Byggbemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta nya utmaningar! Vi söker snickare till flera olika projekt.
Du kommer att bli anställd hos oss på Isaksson Byggbemanning och hyras ut till ett ledande byggföretag.
KVALIFIKATIONER -                  Det är meriterande om du har yrkesbevis som träarbetare men det är inget krav så länge du har god erfarenhet och kan jobba självständigt. Är du lärling och har några hundra timmar kvar till yrkesbevis  kan du också vara rätt person för jobbet. -                  Arbetsuppgifterna kan variera allt från stomresning till gipsning, takarbete, fasadarbete, köksmontage  etc. -                  Du bör ha  liftkort, ställningsbyggnad och heta arbeten.   -                  Grundläggande förståelse av svenska i tal och skrift är ett krav för att du ska kunna kommunicera med kollegor, arbetsledning och för att kunna garantera en god säkerhet på arbetsplatsen.
Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser alltid  till verksamhetens bästa.
ANSÖKAN
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande.
Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare  Emila Olsson  på telefonnummer  0709-35 00 40 eller via e-mail emila@isakssonrekrytering.se.  
Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Isaksson Byggbemanning AB

Placering

Växjö

Kontaktperson

Isaksson Byggbemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons