Jobbsafari är en del avschibsted logo

Snickare till Malmö

A-Staffing · Malmö · Ansök senast 26 dec.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om kunden

Vi söker för A-Staffings räkning duktiga träarbetare med yrkesbevis eller med motsvarande erfarenhet, för arbete i och kring Malmö.

Det vi på A-Staffing kan erbjuda dig som snickare är en möjlighet att testa på olika arbetsplatser. Vi har ett brett kontaktnät med både större och mindre firmor, där vi kan erbjuda dig ett arbete baserat på vad du söker, din kunskap och erfarenhet. Våra uppdrag kan sträcka sig från veckor och månader till år, beroende på vilken kund man jobbar hos.
A-Staffing är medlem i Byggföretagen. Vi tillämpar byggavtalet och dess lönesättning på våra anställda.

Om oss

A-Staffing är en nischad och stark leverantör av traditionell bemannings- och rekryteringstjänster inom bygg- och elbranschen.

A-Staffing arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Byggföretagen kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av A-Staffings lokalkontor får du möjligheten att jobba med i projekt och på olika byggföretag. A-Staffing samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor och är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter som snickare inom bygg. Uppge i din ansökan vad du har gjort tidigare och vilka moment du trivs bäst med.

Utbildning

B-körkort är ett krav. Beskriv gärna i ditt CV om du gått kurs i Heta arbeten, Liftkort, Säkra lyft eller Ställningsbyggnad.

Personliga kvalifikationer

Du som söker tjänsten är snickare med erfarenhet. Givetvis meriterande om du har yrkesbevis men beroende på din erfarenhet så behöver yrkesbevis inte vara ett krav. Du som söker kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Vi ser gärna att du är en ansvarstagande person som kan ta initiativ om så behövs.

Lön och anställningsvillkor

Tjänsterna är på heltid och arbetstider är på dagtid. Kollektivavtalsenliga löner tillämpas.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Startdatum

Enligt överenskommelse

Uppdragslängd

Enligt överenskommelse

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

A-Staffing

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons