Snickare till Göteborg!

Framtiden · Göteborg

·

Ansök senast 30 okt. (Idag)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du färdigutbildad snickare eller kanske har flera års erfarenhet inom yrket och vill ta nästa steg i karriären? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Snickare via detta Göteborgsbaserade företaget kommer du att arbeta med renoveringar och ombyggnationer av diverse byggprojekt mot både kommunal och privat sektor. Allt ifrån rivning och håltagning till återuppbyggnad och nyinstallationer kommer att ingå i dina arbetsuppgifter som du kommer att utföra tillsammans med dina härliga kollegor.

Kommunägda byggnader, kliniker och äldre estetiska hus är exempel på de mest förekommande projekten du och dina kollegor kommer att arbeta med. Företaget jobbar uteslutande med projekt i Göteborgsområdet, vilket gör att du aldrig behöver åka på längre resor i tjänst.

Erfarna arbetsledare kommer alltid att finnas till hands för dig och vare sig om du kommer direkt från utbildningen eller är en veteran inom yrket tillhandahålls alltid en utbildning och upplärning så att du ska känna dig 100 % trygg i dina arbetsuppgifter.

Din profil

Vi söker dig som med din samarbetsförmåga och fokus på kvalité tillsammans med detta härliga gäng vill fortsätta utvecklas och hjälpa företaget och kollegor att göra detsamma.

Skallkrav:
  • Yrkesbevis inom Snickeri
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande:
  • Jobbat med renoveringar och ombyggnationer
  • Erfarenhet från mindre företag
  • Egen bil
Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 7-16
Omfattning: 100%
Lön: 210 kr/h

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Framtiden

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Jesper Mattsson

0707138470