Jobbsafari är en del avschibsted logo

Snickare till Ellextre Entreprenad AB

Bravura · Sundsvall · Ansök senast 9 feb.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du erfarenhet av snickeriarbete? Ta chansen att söka denna tjänst till Ellextre och deras växande verksamhet!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Ellextre.

Om företagetEllextre Entreprenad AB grundades 1998 i Östersund. Tanken var att starta ett regionalt bolag som arbetade tvärs över landet och in i Tröndelag.

År 2000 startades verksamheten i Sundsvall med tjänstemän och hantverkare från dåvarande industrigruppen inom HN Bygg AB/PEAB. 2003 beslutade man sig för att i huvudsak koncentrera verksamheten till Södra Norrland med tyngdpunkt på Sundvalls regionen. I dagsläget har Ellextre ca 50 anställda och omsätter ca 150 miljoner kronor.

Deras verksamhet omfattar bygg - och anläggningsprojekt och deras kunder är fastighetsbolag, energibolag och industrier m.m. De arbetar endast med seriösa underentreprenörer och leverantörer och deras hantverkare har till största delen varit anställda hos företaget i många år.

ArbetsuppgifterSom snickare kan du arbeta med allt från stora byggprojekt till mindre sniderier. Du kommer att arbeta mot beställare inom hus-, industri- och anläggningsbyggnad.

Hos Ellextre erbjuds du en arbetsplats med teamkänsla och en bra kommunikation mellan alla anställda. Bakgrunden till detta är bland annat att de är ett lite mindre företag och har ägare som aktivt är delaktiga inom organisationen bland annat som VD och arbetschef. Friskvård och hälsa är något de prioriterar högt liksom att medarbetarna skall vara delaktiga och väl informerade i vad som händer i företaget.

Formella krav
  • Gymnasieutbildning inom Bygg och Anläggning
  • Yrkesbevis för träarbetare
  • Du har erfarenhet av liknande arbete
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
  • B-körkort
Vi ser att du som söker denna tjänst är van att driva ditt eget arbete framåt. Vidare har du en god kommunikativ förmåga, samt en god samarbetsförmåga.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Sundsvall
Lön: Enligt GFL

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: snickare, snickeri, snickeriarbete, träarbetare, industri, anläggning, bygg, byggnad, entreprenad, Sundsvall, Västernorrland

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Sundsvall

Dela jobbannonsen

Anmäl annons