Jobbsafari är en del avschibsted logo

Snickare till ÅC Bygg AB

ÅC Bygg AB · Uppsala · Ansök senast 30 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi på ÅC Bygg upplever fortsatt en positiv utveckling. Vi arbetar idag med ett flertal intressanta projekt. Därför söker vi nu ännu flera snickare som vill bidra i framtida projekt åt våra kunder.

Vi på ÅC Bygg kan erbjuda dig en omtänksam och positiv arbetsplats med intressanta projekt, korta beslutsvägar och bra utvecklingsmöjligheter.

Vi erbjuder självfallet samma trygghet och kunskap som de större byggentreprenörerna. Vi är medlem i Byggföretagen, har kollektivavtal och tillämpar marknadsmässiga ersättningar.
ÅC Bygg är också ISO certifierade. Våra projekt är främst lokaliserade i Uppland och Stockholm.

Arbetsuppgifter
Som snickare hos oss kommer du att arbeta med nyproduktion, ROT-arbeten, hyresgästanpassningar, byggservice och större om- och tillbyggnadsprojekt.

Om dig
Vi söker främst dig som är en erfaren snickare, kanske har du erfarenhet av både nybyggnationer och renoveringar. Yrkesbevis är ett krav.

Din erfarenhet märks även i din personlighet, du är trygg i de flesta arbetssituationer. Din samarbetsförmåga är mycket god vilket behövs eftersom vi arbetar i team. Givetvis är du också noggrann och kvalitetsmedveten. I ditt arbete kommer du ofta att träffa våra slutkunder vilket kräver att du har ett trevligt bemötande och kan inge förtroende.

B-körkort och god svenska är krav för tjänsten.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ÅC Bygg AB

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Jan-Erik Nilsson

jan-erik.nilsson@acbygg.se018-288042

Dela jobbannonsen

Anmäl annons