Jobbsafari är en del avschibsted logo

Snickare som vi ha variation och roligt på jobbet

Snickarglädje i Virke Ab · Kävlinge · Ansök senast 28 sep. (9 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Snickarglädje i Virke Ab är ett litet företag (11 killar idag) som primärt jobbar mot privatpersoner där vi hjälper våra kunder med tillbyggnader, lägga om tak, inreda vindar, bygga trädäck, kök och badrum, pooler, uterum, byta fönster osv. Ibland gör vi även helentreprenader på hela hus.

Vi vill gärna göra så mycket som möjligt själva då det skapar ett engagemang och gör arbetet omväxlande och roligare.
Bland annat har vi har egen grävmaskin och hjullastare och gör grundarbetet själv. Så har vi en tillbyggnad kan samma person få köra grävmaskin, armera, gjuta, resa stomme, lägga tak, isolera, gipsa med mera.
Men givetvis hyr vi in underentreprenörer till de delar vi inte vill och kan göra själva (Elarbete, svårare plåtarbete, VVS, plattsättning mm)

Vi byter runt mellan kollegorna för att även på detta viset få variation och jobba med alla sina kollegor och på så vis lära sig av någon annan och då tröttnar man inte heller så lätt som om man jobbar med samma person dag efter dag och månad efter månad.

Nu söker vi en eller två snickare som är sugna på att hitta på något nytt och vill ha omväxling och roligt på jobbet!
Du ska vara kreativ och social. Du ska ha yrkesskicklighet och vara ambitiös. Du ska gärna ha glimten i ögat och tycka det är kul att diskutera med en kund om lösningar. Du får gärna komma med idéer på hur ett problem ska lösas - det blir ofta roligast att jobba då!

Du kan också vara t.ex. målare eller rörläggare som är trött på att "bara" göra det arbetet du brukar. I så fall kan du t.ex. jobba som snickare på 50% och som målare på 50%.

Vi arbetar primärt i sydvästra Skåne (Lund, Lomma, Kävlinge, Staffanstorp, Eslöv och däromkring) så du får gärna bo i detta området.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Snickarglädje i Virke Ab

Placering

Kävlinge

Kontaktperson

Fredrik Friberg

fredrik@snickargladje.eu0706184753