Jobbsafari är en del avschibsted logo

Snickare sökes

Woltan AB · Malmö · Ansök senast 30 nov. (2 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Om oss

Vi är ett byggföretag i Malmö, Limhamn, som är i expansionsfasen och söker därför efter duktiga snickare, som med sin passion och glädje för yrket kan leverera ett fullgott resultat hos våra kunder. Vi ställer höga krav på våra nya medarbetare.

Om jobbet

Arbetet innebär det mesta inom renovering, om- och tillbyggnad av framför allt privatbostäder. Vi håller i stora och små entreprenader, allt från badrums- och köksrenoveringar till hela hus men vår huvudarbetsuppgift gäller badrumsrenoveringar: allt ifrån rivning, putsning, plattsättning, till att montera upp inredning.

Vem är du

Du har en bred erfarenhet som snickare och känner dig trygg i att ta dig an nya uppgifter dagligen.

Som person är du självgående, lösningsorienterad och tar ansvar för arbetet som utförs. Du är serviceinriktad, social och har lätt att skapa goda kontakter. Du är händig och erfaren inom byggbranschen och ser helheten i arbetet du utför. Du tar egna initiativ, har en god samarbetsförmåga, är noggrann och löser utmaningar i vardagen med fokus på kvalité.

Då arbetsuppgifterna kan variera ser vi gärna sökande med en bred kompetens av olika arbetsmoment med en hög prestationsförmåga. Du behöver vara ansvarsfull och kunna lyfta blicken för att se vad som behöver göras.

Vi söker dig som

- Är en erfaren snickare med minst 5 års byggerfarenhet

- Är van vid att självständigt planera och utföra bygg-projekt

- Har B-körkort

- Behärskar svenska i tal och skrift

- Har god dokumenteringsvana

-Kan läsa konstruktionsritningar

- Är noggrann, driven, pålitlig och engagerad

- Är en problemlösare, flexibel och har lätt för att samarbeta.


Krav: Körkort B, svenska i tal och skrift och att du kan visa upp goda referenser från dina tidigare erfarenheter i byggbranschen.

Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Woltan AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Woltan AB

Ansök via mejl