Snickare sökes till bolag med karriärmöjligheter!

Platsa AB · Göteborg

·

Ansök senast 17 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vår kund är en byggentreprenör som arbetar inom byggservice och entreprenad i Västra Götaland med omnejd. Allt från små byggserviceuppdrag till projekteringar. Vill du bli en del av ett bolag som satsar mycket på personalen? Där man tar hänsyn och värdesätter din vilja att utvecklas och klättra i bolaget? Läs mer om tjänsten och vem vi söker!

Tjänsten

Rollen som snickare innebär varierade arbetsuppgifter med både små och stora projekt. Tjänsten ställer stora krav på förmåga att vara lösningsorienterad och flexibel. Det krävs att man är effektiv och alltid sätter kunden i fokus. Tjänstens omfattning är heltid mån-fre.

Vem vi söker

Du brinner för ditt yrke som snickare och har många års erfarenhet. Du är driven, social och respektfull i ditt sätt att arbeta. Som erfaren snickare är du självständig i ditt sätt att arbeta, noggrann och flexibel. Du trivs både att jobba ensam och i grupp. Du är också med och bidrar till en god stämning.

Krav

  • Yrkesbevis
  • B-körkort
  • Obehindrad svenska i tal och skrift

Start: enligt överenskommelse

Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Den här rekryteringen sker i samarbete med Platsa AB.

PLATSA

Platsa är det personliga rekryteringsföretaget med stort kundfokus och korta kommunikationsvägar. Vi fokuserar på driv och vilja snarare än hög utbildning. Vi förmedlar ambitiösa och drivna människor till företag och bra arbetsgivare åt våra kandidater.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Platsa AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Platsa AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Snickare i din ansökan