Snickare / Målare

Kök & Inredning Öst AB · Örebro

·

Ansök senast 27 sep.

Ansök via mejl

Om oss….

Kök & Inredning AB monterar kök med känsla och finess !!


Vi tillhandahåller både produkt och montering då vi har egna montörer som genomför arbetet.

Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom köksbyten med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar.

Fokuset ligger främst på att hjälpa kunderna att hitta rätta tjänster som passar deras intressen och behov.

Som anställd på Kök & Inredning får du en pålitlig arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig i alla lägen med ordning och reda.

Vi söker nu framförallt personal som kan jobba runt Örebro, vi jobbar i hela mellan Sverige.

Du måste kunna jobba självständigt helt och hållet för denna tjänst !!!!


Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och köksbyten samt samarbetet med Ikea förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktörer i landet.


Vår vision är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar och att bli en ledande aktör i Sverige inom försäljning av kompletta kökslösningar.


OM DIG.

Vi söker dig som har förmågan att driva på ett projekt och nå mål.

Du är en social och strukturerad person som har lätt för att samarbeta med kollegor och kunder. Du är bekväm med kundbemötande och skicklig som hantverkare. Du måste vara självgående.


Tidigare erfarenhet av köksmonteringar är mycket meriterande.

#jobbjustnu

Din profil

Språk

KRAV

Svenska:

Körkort

B

Arbetslivserfarenhet

MERITERANDE

Plattsättning är mycket meriterande då vi monterar väldigt mycket plattor.

Målare med erfarenhet av köksmonteringar.

Vana att driva egna projekt.


Dina arbetsuppgifter

Vi söker en målare/snickare som är flexibel och kan göra lite andra arbetsuppgifter om så krävs.

Jobbet hos oss innebär ett varierat arbete med mycket kundkontakt. Dina arbetssysslor består av monteringar av Kök och allt som där hör till så som, golvläggning, målning, vi levererar alltid en helhetslösning för kunden.

Du kommer åka på reklamations ärenden åt IKEA, bygga om i Ikeas olika varuhus, sköta om fastigheter.

Du kommer även att vara med att förproducera material till våra projekt i olika Ikeavaruhus på vårt snickeri.


Vidare säkerställer du montagen och dess kvalitet samt håller en tät kontakt med kunden ända fram till slutbesiktning sker.


Vid eventuella ÄTA-arbeten eller reklamationsarbeten skall detta slutföras på plats hos kund i samband med slutbesiktningen.


Då rollen innebär ett stort ansvar och egen planering måste du kunna hantera flera projekt samtidigt och kunna planera dina arbetstider utefter kundens behov. Andra egenskaper som du känner igen dig i är att du är företagsam, noggrann, ansvarsfull och har en god social kompetens.


Resor i tjänsten förekommer dagligen då våra kunder finns inom hela länet, men även resor utanför länet med övernattning förekommer.

Det är varierande arbetsplatser, vi jobbar mycket med Ikea Sverige AB där vi dels bygger om i deras varuhus, bygger deras kök, har hand om deras reklamationer och fastigheter

Vi jobbar även åt Serneke, Peab och andra aktörer på marknaden.Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och köksbyten samt samarbetet med Ikea förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktörer i landet.


Vår vision är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar och att bli en ledande aktör i Sverige inom försäljning av kompletta kökslösningar.

För att detta ska vara möjligt så måste vi ha personal som trivs att gå till jobbet varje dag, det blir en miljö som vi vill att du är med och skapar..


Välkommen med din ansökan!

Krister Elfving

jobb@bytakok.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kök & Inredning Öst AB

Placering

Örebro

Kontaktperson

Kök & Inredning Öst AB

Ansök via mejl