Jobbsafari är en del avschibsted logo

Snickare / Betongare

Trexab · Stockholm · Ansök senast 31 aug. (14 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Dina arbetsuppgifter:
Samordna Ute på plats
Arbeta självständigt efter ritningar
Kommunikation med beställare

Vem är du:
Du är en problemlösare som är flexibel och har lätt för att samarbeta med en breda erfarenheter från byggbranschen främst som snickare och känner dig trygg med nya utmaningar dagligen. Du har bra fysik och gillar teamwork och kan läsa ritningar, du har lätt för att kommunicera och samtidigt vara lyhörd. Dina starka sidor är kommunikation och lätt för att hantera människor, du gillar ditt yrke och självständighet samt känner varmt för våran kärlek till leveranskvalitet.
Du kanske har en inarbetad kollega av rätt virke du vill ta med på nya äventyr.

Krav:
Körkort - B
Minst 5 års yrkeserfarenhet med goda referenser från Sverige
Läsa och arbeta efter ritning
Du kommer vara en länk emellan företaget och uppdragsgivare och behöver därmed behärska svenska i tal och skrift

För dig:
Du erbjuds en heltidstjänst till marknadsmässig lön med pensionsavsättning, friskvårdsmöjligheter och anslutning till vårt kollektivavtal. Självklart får du också en härlig arbetsplats med puls och alla dina glada kollegor.
Fullstort gym får du tillgång till i huvudkontoret, likaså lånebåt alla dagar i veckan med all fiskeutrustning du behöver om du gillar att komma ut på sjön. Annars om tiderna tillåter så följer du med på nån av våra många aktiviteter vi brukar anordna.

Ansökan:
Endast mailsvar och detsamma gäller frågor kring tjänsten. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-06-30.

ENDAST MAILSVAR BEHANDLAS

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Trexab

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen