Jobbsafari är en del avschibsted logo

Snickare, betongarbetare och byggservice

NA Bygg AB · Örebro · Ansök senast 7 nov. (20 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Till vår verksamhet söker vi nu fler engagerade trä- och betongarbetare. Vi vill även utöka vår byggserviceorganisation.

Vi erbjuder en trygg anställning med mycket eget ansvar. Vår affärsidé är att vara det lokala företaget som genomför byggprojekt i samverkan med professionella kunder som delar våra värderingar. Vi har en projektmix från små projekt med mindre åtgärder, små/medelstora entreprenader till projekt som omsätter flera hundramiljoner. Vi utför inte projekt till privatpersoner eller försäkringsbolag.

Har du yrkesbevis och dokumenterad erfarenhet inom entreprenad- och/eller byggserviceverksamhet?

Tveka inte att söka jobbet redan idag, vi genomför urvalet löpande.

NA Bygg jobbar med alla typer av projekt, våra förmågor, processer och kvalitetskontroller säkerställer att det vi bygger blir av högsta kvalitet oavsett storlek på projektet. Vår målsättning är att tillgodose kunders behov i varje enskilt projekt. Våra kunder ska uppleva att vårt arbetssätt följer ett genomtänkt mönster för att tillgodose de krav som finns i byggprocessen. Våra medarbetare förstår att en nöjd kund är en förutsättning för fortsatt samarbete. De som jobbar hos oss har inget problem med att röra sig mellan större och mindre projekt.

Det är ett krav för tjänsten att du har yrkesbevis, B-körkort och erfarenhet från yrket. Tjänsten är på heltid och inleds med en provanställning. Vill du jobba i ett team med engagerade medarbetare som driver projekten och verksamheten mot ständiga förbättringar?

Vi genomför projekt i Örebro län.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NA Bygg AB

Placering

Örebro

Kontaktperson

Jerry Zetterlund

jerry.zetterlund@nabygg.se058281207