Jobbsafari är en del avschibsted logo

Smörjtekniker

Stora Enso · Hammarö · Ansök senast 7 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till Stora Enso Packaging Materials i Skoghall söker vi nu efter en driven och självgående smörjtekniker. Divisionen Packaging Materials har ambitionen att vara världsledande inom den cirkulära ekonomin med våra högkvalitativa förnybara förpackningsmaterial baserade på både nyfiber och returfiber. Genom att tillgodose behov hos dagens miljömedvetna konsumenter, hjälper vi kunder och varumärkesägare att hitta det bästa förpackningsmaterialet och ersätta fossilbaserade material med förnybara och återvinningsbara alternativ med lågt klimatavtryck. Vårt breda urval av barriärbeläggningar möjliggör design och optimering av förpackningar för olika krävande användningsområden inom konsumentprodukter och industriella förpackningar.

Arbetsuppgifter

Som smörjtekniker kommer du att arbeta med att säkerställa den tribologiska tillgängligheten på Kartongfabriken. Tillsammans med dina kollegor utgör du en mycket viktig kugge för företagets framgång.

Du kommer ha ett stort eget ansvar där huvudsakliga arbetsuppgifter består av att arbeta med planerat och oplanerat underhåll.

Du kommer arbeta med smörjsystem, ny teknik och förbättringsarbete.

Låter det spännande? Läs vidare och se om det är just dig vi söker!

Kvalifikationer

Du som söker ska ha en avslutad teknisk gymnasieutbildning. Det viktigaste för tjänsten är att du har ett stort personligt driv, är nyfikenhet och som alltid sätter säkerhet först. Om du har studerat industriprogrammet med inriktning montage/underhåll eller en YH-utbildning inom teknik då har du rätt profil. Har du även relevant yrkeserfarenhet från bland annat pappersbruk, särskilt kartongmaskiner och inom industri så är även det en merit.

Vi söker dig som är kreativ, nyfiken och intresserad av att komma med förbättringsförslag inom arbetsgruppen. Du kan jobba både i grupp och individuellt och är engagerad. Som person har du stort intresse för teknik och en drivkraft att få utvecklas. Om du har rätta viljan och engagemanget så har du stora möjligheter att gå långt och smälta bra in i gruppen. För att klara av jobbet så måste du ha goda IT-kunskaper samt behärska svenska, i både tal och skrift. Kunskaper i engelska är meriterande.

Övrig information

Rekryterande chef Per Ehrencrona, Tel. +46 70 269 89 89 Per.Ehrencrona@storaenso.com,

svarar gärna på dina frågor kring tjänsten.

Övriga frågor ställs till rekryteringsspecialist Madeleine Leo, madeleine.leo.ext@storaenso.com.

Facklig representant: Mats-Ola Persson, Pappers Avd. 36, Tel. +46 76 14 984 73, matsola.persson@storaenso.com.

Välkommen med din ansökan via Stora Ensos online-system, https://www.storaenso.com/en/careers!

Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 7 Februari 2021. Din ansökan skall innehålla CV samt ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna tjänst. Vi accepterar endast ansökningar som lämnats in via vårt rekryteringssystem.

Mer om Stora Enso

https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs

Stora Enso film: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t=6s

Meet the people at Stora Enso in

Instagram @storaensoworld

Facebook www.facebook.com/storaenso/

LinkedIn www.linkedin.com/company/stora-enso/

You are the opportunity. Join us.

www.storaenso.com/careers

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

You are the opportunity. Join us.

www.storaenso.com/en/careers

Som en del i bioekonomin är Stora Enso en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Bland våra kunder finns förpackningstillverkare, varumärkesägare, pappers- och kartongtillverkare, förlag och tidningar, detaljhandlare, tryckerier, konverteringsföretag, snickerier och byggföretag.

Våra fiberbaserade material är förnybara och återvinningsbara. Våra produkter erbjuder miljövänliga alternativ till fossilbaserade produkter och andra ej förnybara material. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material idag kan tillverkas av träd imorgon.

Vi gör vårt yttersta för att använda hela trädet till våra produkter samt bioenergi. Vi arbetar för koldioxidneutralitet i vår produktion i så stor utsträckning som det är tekniskt och kommersiellt möjligt. Vi förespråkar och praktiserar ett hållbart skogsbruk och arbetar för att säkerställa att fler träd planteras än vad som avverkas.

Stora Enso har cirka 26 000 medarbetare i över 30 länder. Stora Ensos aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Oy (STEAV, STERV) och Nasdaq Stockholm AB (STE A, STE R).

Vi har ett stort fokus på hälsa, säkerhet och miljö. Vi arbetar aktivt för att öka jämställdheten och den etniska mångfalden på arbetsplatsen och därför ser vi gärna sökanden som bidrar till detta.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Stora Enso

Placering

Hammarö

Kontaktperson

Stora Enso AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons