Jobbsafari är en del avschibsted logo

Smed till ML Smide i Upplands Väsby

ML Smide AB · Upplands Väsby · Ansök senast 31 jan. (65 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

ML Smide är ett av dotterbolagen inom smideskoncernen Blixtljuset AB, som erbjuder helhetslösningar inom byggnadssmide och stålkonstruktion.

Koncernen grundades år 1981 och innefattar i dag 7 bolag som geografiskt sett är placerade både norr och söder om Stockholm samt i Uppsala. ML Smide består i dagsläget av 19 anställda.

Trivs du i verkstads-och byggmiljön och är i behov av ett fysiskt och varierande jobb där du får nyttja både hjärta och hjärna? Då skulle jobbet som byggnadssmed hos oss på ML Smide passa dig som handen i handsken. Vi är ett modernt och växande smidesföretag som erbjuder det lilla bolagets ”familjeanda” och flexibilitet, men det stora bolagets driftfördelar. Vill du vara en del av ett dynamiskt och prestigelöst företag där beslutsvägarna är korta och din trivsel värdesätts högt? Skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som smed/stålbyggare kommer du att både tillverka och montera olika stålkonstruktioner i både större och mindre projekt. Å ena sidan är du på plats i vår välutrustade verkstad för tillverkning och å andra sidan åker du ut till kund för mätning, montering eller eventuellt underhåll och reparation. Dina dagar kantas av en varierande vardag, där varje projekt för sig är specifikt och du får ständigt chansen att lära dig nya saker, upptäcka nya miljöer och träffa nya människor.

Din profil:

För att trivas i tjänsten som smed/stålbyggare så tror vi att du känner igen dig i nedanstående punkter och beskrivning.

  • Du har utbildning inom relevant område.
  • Du har ett par års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift.
  • Du innehar körkort B.

Meriterande är om du har:

  • Heta Arbeten
  • Svetslicens
  • Säkra lyft
  • Ritningsläsning

Som person är du en ansvarsfull lagspelare med god förmåga att ta egna initiativ. Vidare är du konsultmässig och nyfiken med en viljestyrka att lära och utvecklas.

Vi söker både män och kvinnor.

Känner du dig träffad?

Urval sker löpande och befattningen kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Frågor kring tjänsten och processen besvaras av vår HR-ansvarig Diana Eklöf på diana@blixtljuset.se alternativt på 0736 64 35 38.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ML Smide AB

Placering

Upplands Väsby

Kontaktperson

Lingco Holding AB

Dela jobbannonsen