Jobbsafari är en del avschibsted logo

Smart och snäll vikarie till fritids, Partille

Smart och snäll vikarie till fritids, Partille

Pamoja, Göteborg · Göteborg · Ansök senast 7 feb.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Att jobba i skolan är fantastiskt. Du får en glimt rakt in i framtiden och en chans att vara en förebild för vuxenvärlden. Just nu söker vi dig som vill jobba i skola på fritids med barn från förskoleklass till åk 6.

När du jobbar på fritids börjar dagen ofta i klassrummet där du stöttar lärarna. Under eftermiddagen övergår verksamheten till fritids med fokus på social gemenskap genom bl.a lek, rörelse och skapande aktiviteter.


Om jobbet på Pamoja

Pamoja (som betyder tillsammans på Swahili) är störst i Sverige på vikarier till skola. Vi har avtal med många skolor och har massor av olika, spännande uppdrag. Tillsammans tar vi reda på vilka ämnen och årskurser som passar just dig.

Med Pamoja jobbar du både flexibelt och tryggt. Du jobbar ofta på kort varsel (samma morgon) och matchas alltid unikt till dina uppdrag (baserat på din profil och dina önskemål). Du slipper välja uppdrag vilket betyder att du aldrig behöver tävla med kollegorna om jobben eller bli bortvald av kunderna. Vårt motkrav är att du kan jobba minst 2 dagar i veckan (Är du student? Då räknar vi med att du kan jobba minst 1 dag/vecka).

Jobbet sköter du enkelt i vår smarta app. Dessutom får du både en personlig coach och ett helt supportteam som stöttar dig när du behöver före, under och efter jobbet. För vi är vad vi heter:)


Vad behöver du kunna?

Du behöver ha godkänd gymnasieexamen, tala och skriva svenska, och ett giltigt utdrag ur belastningsregistret (beställ det redan idag, så kommer du snabbare ut i jobb). Självklart är du en förebild för både barn och vuxna - smart och snäll helt enkelt:)


Så söker du jobbet

Vår rekryteringsprocess är modern, snabb och fördomsfri. Du söker jobb i tre enkla steg utan CV. Du börjar med vårt smarta jobbtest. Testet gör det lättare för oss att förstå vem du är. Sen träffas vi på riktigt. För vi gillar riktiga möten bättre än zoom- och robotintervjuer. Om du klarar alla stegen kan du börja jobba inom någon eller några dagar (det brukar gå fort!). Du blir anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Eller som konsult om du hellre vill det. Självklart får du en ordentlig introduktion till jobbet innan du börjar.

#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Pamoja, Göteborg

Placering

Göteborg

Kontaktperson

People Productions Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons