Jobbsafari är en del avschibsted logo

Smart Montage söker solcellsmontörer till Oskarshamnskontoret.

Smart Montage söker solcellsmontörer till Oskarshamnskontoret.

Smart Solar Norden AB · Västervik · Ansök senast 25 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Smart Montage (Dotterbolag till Smart Solar) monterar och installerar nyckelfärdiga solcellsanläggningar hos kunder främst i Sveriges södra halva. Vi på Smart Montage är nu i stort behov av att rekrytera montörer till vårt kontor i Oskarshamn med ett primärt arbetsområde i Kalmar län.


Om tjänsten.

Som montör på Smart Montage i Oskarshamn kommer du att arbeta med att sätta upp solceller på diverse tak och markanläggningar. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att bygga ställning, kontrollmätning av tak, montera upp fästen avsett för det specifika taket, dra kablar, montera upp växelriktare, sätta balkar och montera fast solcellerna.

Vi arbetar främst med världsledande produkter och i de flesta fall också Svenska montagedelar som är avsedda för vårt stundtals hårda klimat.


Vi stöttar givetvis dig i ditt arbete och erbjuder kontinuerlig utbildning inom allt som yrket kräver, och lite till, då kunskap är A och O avgörande för hur framgångsrik din tid hos oss kommer att bli.



Bakgrund och egenskaper.

För att passa som Solcellsmontör hos oss bör du, förutom att vara vän med höga höjder och flink med diverse verktyg, bör du också vara både lyhörd, ansvarsfull och lösningsorienterad. De som lyckas allra bäst hos oss är de med hög arbetsmoral och en mycket bra attityd.

Smart Solar etableras ständigt vilket kommer innebära många möjligheter att avancera och utvecklas i företaget för dig som verkligen vill vara med och bidra i vår tillväxtresa.

Vi söker framförallt personer som har tidigare arbetserfarenhet som antingen solcellsmontör, elektriker, snickare, takläggare eller ställningsbyggare.

Samtidigt är vi också medvetna om att man med rätt inställning och hårt arbete kan gå hur långt som helst och råder dig därför att lämna in din ansökan om du känner att jobbet skulle passa dig även om ovanstående jobberfarenhet saknas i ditt CV.



Tjänsten är en heltidstjänst tillsvidare.

Arbetstider varierar, och helg- samt kvällsjobb förekommer emellanåt.

Dock är det i regel jobb Måndag-Fredag mellan 07.00-16.00.



Ansökan.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta oss.



För mer information om tjänsten som solcellsmontör på Smart Montage, kontakta:

Samer El-Khatib på: 073-58 71 599 eller maila in ansökan med CV och personligt brev till: jobb@smartsolar.se

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Smart Solar Norden AB

Placering

Västervik

Kontaktperson

Smart Solar Norden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons