Jobbsafari är en del avschibsted logo

Smådjursveterinär

Ulricehamn · Ulricehamn · Ansök senast 31 jan.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Legitimerad Veterinär till växande smådjurskliniker i Västra Götaland #jobbjustnu

Om Jobbet

Djurvårdscentralen har sitt säte på två orter, i Ulricehamn och i Sexdrega, en liten ort utanför Borås mot Svenljunga. På kliniken i Ulricehamn tar vi tar emot hundar och katter, marsvin och kaniner men även andra exotiska djurslag. Kliniken i Sexdrega har även en ambulerande enhet med möjlighet att ta in häst för behandling och undersökning.


På klinikerna har vi både kompetenta djurvårdare och djursjukvårdare, avancerad utrustning så som patientmonitorer, digital röntgen, direktdigital dentalröntgen, ultraljud, operationssalar med mera.


Vi är otroligt glada över att kunna presentera våra fina kliniker på två orter. Utvecklingspotentialen är stor och idéerna många!


Djurvårdscentralen i Ulricehamn har ljusa, nya lättillgängliga lokaler centralt beläget invid vattnet.


Vårt team

Idag jobbar ett härligt gäng hos oss bestående utav 3 veterinärer, 1 djursjukskötare, 7 djurvårdare. Arbetsplatserna genomsyras av ett gott samarbete där vi är måna om varandra trots tidvis högt tempo. Vardera klinik kommer att ha en grundbemanning men även här sker stöttning oss emellan avseende personal vid ledigheter eller eventuella sjukdomsbortfall. Vi håller oss uppdaterade genom löpande utbildningar och kurser som vi ser som en självklar utveckling för att bedriva en modern klinik, samt för personalens personliga utveckling.


Vår nya kollega

Vi erbjuder en händelserik och omväxlande tjänst med trevliga kollegor i nya fina lokaler med stor variation i patientfallen. Har du ett specialintresse inom smådjursmedicin eller kirurgi så kan vi tillgodose ditt område med arbetsuppgifter som passar dig.

Som vår nya kollega har du:

- Svensk legitimation som veterinär

- Stor ansvarskänsla och lätt för att arbeta självständigt likaväl som med oss andra

- Driv och en vilja att utveckla både dig själv samt arbetsplatsen

- En egen trygghet och kunskap att hantera de variationer arbetet innebär

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ulricehamn

Placering

Ulricehamn

Kontaktperson

Djurvårdscentralen i Sexdrega AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons