Jobbsafari är en del avschibsted logo

Slipare/efterjusterare - Uppsala

Pierre Billackering AB, Uppsala · Uppsala · Ansök senast 24 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Platsbeskrivning Pierre Billackering AB är ett dotterbolag till danska pierre.dk som i sin tur ingår i Tyska IRS Holding GmbH och är marknadsledare i Europa inom billackering. Förutom verksamhet i Sverige och Danmark så har man även anläggningar i Tyskland och Belgien. Pierre Billackering är i ett expansivt skede och har för avsikt att fortsätta att växa kraftigt på den svenska marknaden. Pierre har i dagsläget 25 st anläggningar i Sverige.

Mer info om företaget finns på www.pierre.dk


Arbetsuppgifter:

Vi söker en person för arbete vid vår anläggning i Uppsala. I arbetsuppgifterna ingår det att slipa fram bilar och lösa delar till lackering. Du ska även ha en förmåga och kunskap att efterjustera dessa innan frisläppande till kund. Vi använder oss av PPG/NEXA som material.


Utbildning/Erfarenhet:

Du ska ha god kompetens inom respektive område med samtliga moment som ingår i arbetet.

Man måste vara stresstålig då man ska ha förmågan att arbeta i ett högt tempo kombinerat med en hög kvalitet på sitt arbete. Därför bör den sökande ha stor erfarenhet av arbete på billackering. Vi förutsätter också att du är en positiv person som förstår värdet av att ge hög service. Har du det som krävs? Tveka inte att höra av dig till en av branschens mest dynamiska företag!

För ytterligare frågor kontakta Charlie 073-346 12 31.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Pierre Billackering AB, Uppsala

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Pierre Billackering AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons