Jobbsafari är en del avschibsted logo

Slipare

Åkers Sweden AB · Strängnäs · Ansök senast 31 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

I rollen som slipare har du en viktig del i det dagliga operativa arbetet i vår produktion. I dina arbetsuppgifter ingår även registrering i tidredovisningssystemet, att genomföra oförstörande provningsundersökningar, traverskörning vid uppsättning/nedtagning av valsar i maskin samt eget produktionsunderhåll på maskinen och att du medverkar vid förebyggande underhåll. Vi arbetar aktivt med förbättringsarbete i vår verksamhet så det är givetvis något som ingår i dina arbetsuppgifter hos oss. Arbetet kommer att utföras på 3-skift.

Vem är du?

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning som är relevant för denna tjänst. Du har erfarenhet från slipning. Det är ett krav att du har god muntlig och skriftlig förmåga i svenska eftersom du kommer att kommunicera med flera funktioner inom företaget och måste klara av att läsa instruktioner och dokumentera avvikelser.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper såsom att du äger stort personligt driv, är mycket noggrann, samt är en person som trivs i en roll som kräver stort ansvarstagande. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och driver självständigt dina processer framåt. Svetskunskaper är meriterande.

För mer information kontakta gärna Produktionsledare, Mathias Lidevad, mathias.lidevad@akersrolls.com

Facklig företrädare:
Niklas Strömberg, jernbruksklubben@akersrolls.com

Din ansökan skickar du till HR-chef Ulrika Scherberg via mail ulrika.scherberg@akersrolls.com senast den 31 augusti 2021. Vänligen märk din ansökan med "slipare". Vi kommer att tillämpa löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Välkommen med din ansökan!

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster: Åkers Sweden AB gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Åkers Sweden AB

Placering

Strängnäs

Kontaktperson

Mathias Lidevad

mathias.lidevad@akersrolls.com0159-32 100

Dela jobbannonsen

Anmäl annons