Slam-/Spolbilsoperatör med inriktning ADR-transporter

Värends Miljö AB · Växjö

·

Ansök senast 5 feb. (11 dagar kvar)

Ansök via mejl

Värends Miljö AB utökar verksamheten och vi söker nu en ny medarbetare till ett av våra Spol- och slamsugningsfordon. Utgångsort kommer att vara på vårt huvudkontor i Gemla, men arbete kommer att ske över hela företagets arbetsområde.


Vi söker dig som vill arbeta som operatör/chaufför med inriktning ADR-transporter. En ADR-transport innebär hos oss att vi åt kunds räkning transporterar farligt avfall till olika avfallsanläggningar. Huvudsakligen tömmer vi avfall från oljeavskiljare och annat oljeskadat avfall. Andra typer av arbetsuppgifter kan vara spolning av avlopp-/dagvattenledningar och tömning av exempelvis enskilda avlopp och fettavskiljare m.m.


Som person är det meriterande om du har tidigare erfarenhet inom branschen, men för oss är det viktigast att du är rätt person med god arbetsmoral och vilja att lära dig nya saker varje dag. För oss är det även viktigt att du är en bra lagspelare och att du har hög servicegrad i ditt bemötande hos kunderna. Det är också viktigt att du som person trivs med att arbeta självständigt och med stort egenansvar.


Tjänsten vi söker är på heltid (100 %), med förekommande jourtjänstgöring. Arbetstiderna är vardagar 07.00-16.00.


Övriga krav för att söka tjänsten är CE-körkort och grundläggande YKB. Giltig ADR-behörighet är meriterande.


Är du redo för nya utmaningar och känner att ovanstående låter intressant? Tveka då inte att skicka in din ansökan!


För oss är rätt person viktigare än ett proffsigt CV, men skicka ändå gärna in detta eller några rader om dig själv till thomas@varendsmiljo.se. Lämna gärna referenser i ansökan också.


Sista ansökningsdag är den 5 februari, men skicka in Din ansökan snarast då vi intervjuar löpande. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Frågor om tjänsterna kan ställas till VD Thomas Karlsson på telefon 0766-10 76 80.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Värends Miljö AB

Placering

Växjö

Kontaktperson

Värends Miljö AB

Ansök via mejl