Jobbsafari är en del avschibsted logo

Skype for business – Teknikkonsult till verksamhet i Göteborg

Skype for business – Teknikkonsult till verksamhet i Göteborg

Randstad · Göteborg · Ansök senast 30 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Har du goda erfarenheter av Skype for business och besitter en bred generalistkunskap inom IT-infrastruktur? I rollen som teknikkonsult hos Randstad kommer du jobba ute hos våra kunder med uppgifter kopplat till IT och Skype for business i synnerhet. 

Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter

Ansvarsområden

Som Teknikkonsult kommer du huvudsakligen arbeta som konsultstöd ute hos kunder inom offentlig och privat sektor. Initialt kommer du få jobba med ärendehantering och daglig drift samt ansvara för migrering av Skype for business från 2015 till 2019. Rollen innefattar även patchning och uppgraderingar.  

Arbetstider

Heltid - Dagtid

Kvalifikationer

Vi söker dig med:
  • Erfarenhet av Skype for business (2015 och 2019)
  • Goda generalistkunskaper inom IT 
  • Erfarenhet av arbete som IT-konsult är starkt meriterande.  
  • En konsultmässig personlighet med god vana av att hantera människor på olika nivåer.
  • Svenska i både tal och skrift.
  • Körkort B och tillgång till bil är starkt meriteriande
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har ett stort engagemang, brinner för det du gör samt tar personligt ansvar. Egenskaper som noggrannhet, sätta laget före jaget och servicekänsla är också viktiga ingredienser. Vi söker dig som trivs i kontakten med kund och är van vid att arbeta självständigt. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med företaget i syfte att föra dig själv, kunderna och företaget framåt. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-11-30. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget

Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons