Jobbsafari är en del avschibsted logo

Skyddsvakt till Securitas Stockholm

Securitas · Stockholm · Ansök senast 16 maj (54 dagar kvar)

Heltid

Som skyddsvakt är din främsta uppgift att leverera trygghet ute hos våra kunder. Detta gör du exempelvis i en bevakningscentral eller vid en inpasseringskontroll. Som skyddsvakt har du större befogenheter än en väktare och jobbar ofta i nära samarbete med våra kunders personal med objekt som har avgörande betydelse för Sveriges säkerhet.

Du kommer till exempel att:

  • Åka på uppdrag inom det uppdragsområde
  • Säkerställa att inga obehöriga äger tillträde till objekten
  • Bemanna receptioner och bevakningscentraler

Tjänsten passar dig som gillar att jobba med människor och hjälpa dem i deras vardag. Ibland är det tufft att vara den som står mellan hot och medmänniska. Som tur är har vi en stark gemenskap bland oss kollegor som gör att vi klarar det mesta. Vill du bli en del av ett sammansvetsat gäng, är detta tjänsten för dig.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.Kvalifikationer

Har en gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska. Då du kommer att ta dig från olika platser i din roll, är B-körkort ett krav för tjänsten. Tjänsten kräver att du tidigare har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller utbildning inom säkerhetsbranschen.

Krav för anställning är godkänd säkerhetsprövningsintervju. 

Som person tror vi att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera periodvis högt arbetstempo. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. Vi ser att du som söker är en självständig person och litar på din egen förmåga förstår snabbt problem och löser dessa på ett kreativt sätt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer Att ta ansvar kommer naturligt för dig - du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.Ytterligare information

Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag!

Securitas har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Har du frågor kring rollen är du dock varmt välkommen att höra av dig till kontaktperson: fredrik.bergdahl@securitas.se.

Tjänsten är heltids tjänst med tillträde enligt överenskommelse. Söker du en timanställning? Ansök på följande annons via hemsidan "Skyddsvakt till Securitas Stockholm Sommaren 2023"

Eftersom anställningen har längre handläggningstider hos tillståndsmyndigheter ser vi gärna att du söker redan idag!

Karriärmöjligheter: Inom Securitas finns goda karriärmöjligheter. Flera av våra medarbetare i arbetsledande positioner kommer från arbete i driften. Finns goda förutsättningar för att en behovsanställning leder till en heltidsanställning. 

Militär skyddsvakt: Har du genomfört skyddsvaktsutbildning inom ramen för Försvarsmaktens grundutbildning så är den validerbar till civilt bruk. Utbildningen ska vara genomförd 2016 eller senare och utbildningsbeviset ska inte vara äldre än 5 år.  

Vi söker kandidater till måndag-fredag tjänster samt skiftarbete på 12 timmarspass dag eller natt.

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer även urvalstester att användas.

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Securitas

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen