Jobbsafari är en del avschibsted logo

Skötare, sommarvikariat 2021, Karlstad

Region Värmland · Karlstad · Ansök senast 31 jan.

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Vi driver 30 vårdcentraler med familjeläkare, mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby. Vår sjukvård är kunskapsbaserad och ändamålsenlig, individanpassad, effektiv och jämlik. Vi arbetar med en personcentrerad vård som utgår från den enskilda patientens behov. Vården ska ges nära patienten, och på patientens villkor.

Psykiatriska slutenvården utgörs av cirka 190 medarbetare med olika yrkesprofessioner. Tillsammans ger vi vård och behandling till akut psykiskt sjuka människor som behöver specialiserad psykiatrisk vård, dygnet runt. Psykiatriska slutenvården består av en psykiatrisk akutmottagning, fem vårdavdelningar, en tillnyktringsenhet samt Beroendecentrum som är ett HVB-hem.

.

Skötare, sommarvikariat 2021, Karlstad

Arbetsuppgifter

Vi söker skötare till den allmänpsykiatriska slutenvården i Karlstad för sommarvikariat sommaren 2021. Arbetet sker i grupper tillsammans med patient och närstående och arbetsmodellen patientnärmre vård tillämpas.
Som skötare ingår du i en kontaktpersonsgrupp där gruppen har ett stort ansvar för behandlingens utformning i patientens vardag. Du kommer också att samarbeta med läkare och övriga behandlare i verksamheten.
Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete med utvecklingsmöjligheter och god arbetsgemenskap där olika yrkeskategorier finns representerade och samarbetar. Som sommarvikarie får du introduktion i din tjänst. Ett sommarvikariat hos oss är en bra start i din karriär som skötare eller en möjlighet att vidareutvecklas i ditt yrke.

Vi tror på att hälso- och sjukvård måste utgå från patienternas behov och medarbetarnas kompetens. Vi vill driva hälso- och sjukvården framåt tillsammans med våra medarbetare.

Övrig information

Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer du att bli kallad till en digital rekryteringsdag i februari/mars 2021, mer information får du i en separat inbjudan. Går du inte vidare i rekryteringsprocessen kommer du att få ett mail som informerar detta.

Inför anställning inom psykiatri gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Kvalifikationer

Du har examen från omvårdnadsprogrammet med inriktning mot psykiatrisk vård, alternativt annan likvärdig skötarutbildning och gärna erfarenhet av psykiatrisk vård. Som person är du engagerad i ditt arbete och lyhörd för patientens omvårdnadsbehov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https://regionvarmland.se/berattelser

Här kan du läsa mer om våra sommarjobb

https://regionvarmland.se/sommarjobb

  • Facklig företrädare nås via växeln 0108315000

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Värmland

Placering

Karlstad

Kontaktperson

REGION VÄRMLAND

Dela jobbannonsen

Anmäl annons