Jobbsafari är en del avschibsted logo

Skötare sökes till Solsunda HVB (vikariat)

Skötare sökes till Solsunda HVB (vikariat)

Solsunda HVB/Hagsunda AB · Nacka · Ansök senast 31 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Solsunda är ett hem i Stockholm för vård och boende för vuxna personer med psykisk ohälsa. Vår filosofi bygger på respekt, värdighet och egna val. Vi håller en hög professionell nivå och utgår alltid från att se hela människor i vår psykiatriska och somatiska vård, omvårdnad och omsorg.

Solsunda arbetar på uppdrag av kommun och landsting med målsättningen att skapa en trygg och värdig tillvaro för våra boende. Fördelarna med att arbeta på Solsunda är många; vi planerar arbetet tillsammans och har goda möjligheter att gemensamt utveckla vår verksamhet. Solsunda genomsyras av höga ambitioner, mycket engagemang och gedigen kompetens.

Vår verksamhet bedrivs på en herrgård som ligger i närheten av Skurusundet i Nacka, ca 15 min med buss från Slussen.

Besök gärna vår hemsida: www.solsunda.se


Om dig

Vi söker dig som har starkt intresse för att arbeta med människor med psykisk ohälsa. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet inom psykiatri. Du har kunskap om olika psykiska sjukdomar/funktionsnedsättningar, dess yttringar och symtom men framförallt hur man bör bemöta personer med dessa tillstånd. Du är en trygg och stabil person som har förmåga att planera, strukturera och prioritera i det dagliga arbetet. Vidare är du flexibel och har lätt för att samarbeta, samt god förmåga att lyssna. Vi kommer lägga stor vikt på personlig lämplighet vid tillsättande av tjänsten.

Vi ser gärna att du har körkort.


Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team bestående av sjuksköterska, arbetsterapeut och skötare. I arbetet kommer du att stödja den enskilde för att stärka dennes oberoende och självständighet. Psykiatrisk omvårdnad är det mest tongivande inslaget i vår verksamhet. Omvårdnaden består av medicinska, socialpsykiatriska, pedagogiska och terapeutiska insatser. Insatserna ska dels tillfredsställa grundläggande behov såsom näring, god sömn, trygghet, gemenskap och en meningsfull vardag samt stödja den enskildes utveckling. Vi arbetar med pedagogiken ESL, Ett Självständigt Liv.

Du kommer också att vara behjälplig vid personlig hygien och tillsammans med den enskilde planera dennes vardag såsom aktiviteter, tvätt och städning. Du arbetar tillsammans med den enskilde och övriga teammedlemmar. Vi arbetar med kontaktmannaskap och dokumenterar i journalsystemet Rätt Spår. Insatserna utgår från biståndshandläggarens beställning inom SoL och genomförandeplan.


Vi erbjuder

- Introduktion under fem dagar

- Handledning i grupp med extern handledare

- Lunch till förmånlig kostnad

- Ett meningsfullt arbete där du är med och gör skillnad i någons vardag


Om anställningen

- Tjänsten är ett vikariat, ca 1 år. Tillträde i september 2022 eller enligt överenskommelse.

- Heltid 37 tim/v, schemalagd arbetstid dag, kväll och var tredje helg.

- Vid alla nyanställningar måste ett utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas in.


Ansökan

CV och personligt brev skickas till susanne.ernedag@hagsunda.se.

Vi tillämpar löpande intervjuer i denna rekryteringsprocess och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstidens slut.

Varmt välkommen med din ansökan!




Vi undanbeder oss kontakt med mediesäljare och rekryteringssajter.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Solsunda HVB/Hagsunda AB

Placering

Nacka

Kontaktperson

Hagsunda AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons