Skolsköterska till gymnasieskola i Norrköping

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering · Nyköping

·

Ansök senast 18 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om företaget

Vi erbjuder dig konsultuppdrag som skolsköterska över hela Sverige, i olika skolformer. Vi arbetar rikstäckande och har kontor centralt på flera orter i landet.

Dina arbetsuppgifter

Som ambulerande skolsköterska får du chans att verkligen göra skillnad där det behövs som mest. Det förväntas att du är operativ från dag 1, vilket innebär att du snabbt kan sätta dig in i pågående processer och olika/rådande situationer/sammanhang samt har god kommunikativ förmåga.

Du arbetar både självständigt och i samarbete med annan personal i främst elevhälsoteamet, men även skolledning, föräldrar och andra organisationer och myndigheter utanför skolan.

I uppdraget som vi har aktuellt just nu är det tillträde 1 oktober eller enligt överenskommelse och det sträcker sig fram till jullovet. Tjänsten är med 50% omfattning.

Din profil

Du är legitimerad sjuksköterska eller skolsköterskestudent och har utbildning/erfarenhet av att arbeta med sjukvård för barn och ungdomar eller har skolsköterskeutbildning. Du är van att möta både ungdomar och vuxna i ditt arbete och har ett förhållningssätt där allt är möjligt. Din yrkeserfarenhet och relationskompetens är av stort värde.

Är du den vi söker, tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag via: clockworkpersonal.se/for-jobbsokande/

Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Vi kan erbjuda flera olika uppdrag i olika skolformer! Just nu söker vi skolsköterska till Norrköping.

Meddela i din ansökan vilken typ av tjänst och skolform du är intresserad av så matcher vi dig mot rätt uppdrag. Uppdragens längd kan skilja sig åt och du får hela Sverige som arbetsplats. Detta ställer höga krav på flexibilitet och ett lösningsfokuserat förhållningssätt.

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering

Placering

Nyköping

Kontaktperson

Rasmus Larsson

073-351 27 61