Jobbsafari är en del avschibsted logo

Skolpsykolog till Blekinge

Randstad · Ronneby

·

Ansök senast 24 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig skolpsykolog som vill arbeta med sedvanliga uppgifter inom skolan. Behovet beräknas vara under vårterminen med möjlighet till förlängning höstterminen 2021. 

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansvarsområden

Sedvanligt arbete inom konsultation/handledning, neuropsykiatriska screeningar och bedömningar samt utredningar inom intellektuell funktionsnedsättning . 

Kvalifikationer

  • God erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. 
  • God kompetens att genomföra neuropsykiatriska utredningar.
  • God erfarenhet av att genomföra utredningar av intellektuell funktionsnedsättning. 
  • Kunna handleda personal
Meriterande med några års erfarenhet av screeningar med frågeställningar kring neuropsykistrisk funktionsnedsättning. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Förutom attraktiva uppdrag erbjuder vi b.la. kollektivavtal, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning. Du har kontakt med en konsultchef som är väl insatt i vilka uppdrag som finns och hjälper dig att hitta den lösningen som passar dig bäst.

Ansökan

OBS kort ansökningstid!

Sista ansökningsdag. 2021-01-24.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För mer information vänligen kontakta:
Rasmus Blomquist, Konsultchef
rasmus.blomquist@randstad.se

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Ronneby

Kontaktperson

Randstad AB

Vid ansökan:Ange referens 201330205 i din ansökan