Jobbsafari är en del avschibsted logo

Skolfotograf Mälardalen sökes

EXPRESS-BILD · Eskilstuna · Ansök senast 24 apr.

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Express-Bild söker nu fler skickliga fotografer i Mälardalen för höstens skolfotosäsong (augusti-oktober) med möjlighet till förlängning över vinterns idrottsfotograferingar.


ARBETSUPPGIFTER:

Arbetsuppgifterna består av att under hösten åka ut till inbokade skolor och fotografera elevporträttbilder och klassbilder i studiomiljö. En del administrativt kringarbete tillkommer. Arbetsplatsen är hela Mälardalen. Innan du tillträder din tjänst som fotograf på Express-Bild får du genomgå en internutbildning (början av augusti). Arbetet innebär en hel del resor och i enstaka fall övernattningar.

Det finns även möjlighet till förlängning av tjänsten över höstens/vinterns idrottsfotograferingar.


KRAVPROFIL:

Vi vill att du som söker har mycket goda fotokunskaper och har foto som ett av dina största intressen. Kanske arbetar du redan som fotograf eller är en skicklig amatörfotograf. Tidigare arbete som skolfotograf och/eller idrottsfotograf är mycket meriterande. Utöver detta vill vi att du som söker är ansvarstagande och ordningsam. Det är också viktigt att du har en stor social kompetens och är serviceminded. Du blir vår ambassadör på fältet varför vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och utstrålning.

Då vi arbetar i ett högt tempo och har många bollar i luften samtidigt är det också viktigt att du är stresstålig och välorganiserad. Då merparten av ditt arbete sker med hjälp av datorn är en mycket god datorvana ett krav. Att du tycker om att arbeta med barn och ungdomar ser vi som en självklarhet. Ett starkt önskemål är att du har tillgång till en egen professionell systemkamera med lämpligt objektiv samt blixt. Du har B körkort och tillgång till egen bil att kunna bruka i tjänsten mot milersättning. I de fall du övernattar på annan ort erhålles lagstadgat traktamente. Ytterligare ett krav är att du hanterar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift.


OM OSS:

Express-Bild AB är ett nordiskt skol- och idrottsfotoföretag med över 30 års erfarenhet av branschen. Företaget fotograferar varje år ett mycket stort antal skolelever och idrottsutövare runt om i Sverige och i övriga delar av norden. Som medarbetare hos oss på Express-Bild kommer du att vara med om en spännande resa och du blir en viktig länk i vår kedja. Vi på Express-Bild ser personalen som vår viktigaste resurs och är måna om att våra medarbetare skall trivas hos oss. Vi är övertygade om att när våra medarbetare trivs blir vi mer lyckosamma som företag.


OM ANSÖKAN:

Då urvalet sker löpande vill vi ha in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga CV samt personligt brev. Bifoga gärna en bild på dig själv. Ange "Skolfotograf Mälardalen" som referens i mailet när du ansöker. Ansökan skickas till e-postadress: rekrytering@expressbild.se


ÖVRIGT:

Arbetstiden är mestadels förlagd till dagtid måndag till fredag med en arbetsmängd på ca 100 %.

Utöver timlön finns möjlighet att fakturera genom det egna fotoföretaget.

Innan du anställs kommer du få uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

EXPRESS-BILD

Placering

Eskilstuna

Kontaktperson

Express-Bild i Västerås AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons