Jobbsafari är en del avschibsted logo

Skoladministratör till Praktiska i Skellefteå

Skoladministratör till Praktiska i Skellefteå

Praktiska Gymnasiet · Skellefteå · Ansök senast 30 juli

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten

Vi är en liten skola med uppemot 160 elever, där alla hjälps åt med det som behöver göras. Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats där vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och där du får goda möjligheter att påverka ditt arbete. Vi är stolta över vår skola som erbjuder en trygg och säker skolmiljö som säkerställer elevernas studiero.

Vi jobbar som ett sammansvetsat team och säkerställer att du får rätta förutsättningar att utvecklas i din roll som skoladministratör. Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du möjlighet till erfarenhetsutbyte med andra kollegor inom Praktiska Gymnasiet men även med andra inom AcadeMediakoncernen.

I din roll som skoladministratör blir du navet i skolans administrativa arbete.

Dina arbetsuppgifter blir att arbeta med skolans administrativa system Schoolsoft, samt i Google-miljö. Betygshantering, studieplaner, poängplaner och vid behov schemaläggning kommer att vara vanliga arbetsområden. Vidare blir du ansvarig rapportör till CSN. Du hjälper till exempel även övrig skolpersonal med övergripande administrativa uppgifter, sköter utskick till personal, elever och vårdnadshavare, ansökningar, mindre beräkningar, gör beställningar, kallar till möten och hanterar eleversättningar m.fl. Ibland har du i ditt arbete kontakt med avdelningar eller personer som jobbar inom Skellefteå kommun.

Du kommer att arbeta nära rektor och kan komma att behöva skriva mötesprotokoll under pågående möten.

Tjänsten är tillsvidare, på 50-75% med 6 månaders provanställning och med start enligt överenskommelse.

Din bakgrund

Vi söker dig som är effektiv, organiserad och noggrann. Du arbetar kvalitetssäkert, tar ansvar och har framförhållning. Du har en bakgrund i administrativt arbete, helst inom skoladministration. Du har mycket goda kunskaper i svenska språket och är inte rädd att ta dig an enklare beräkningar.

Goda IT-kunskaper är meriterande, samt om du med viss säkerhet kan röra dig inom populära sociala nätverk.

Goda kunskaper inom Microsoft Excel är meriterande.

Är du den vi söker?

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 2021-07-30. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta t.f. rektor Jens Forsgren på 072-7331588 eller via mail jens.forsgren@praktiska.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningsanordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.academedia.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Praktiska Gymnasiet

Placering

Skellefteå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons