Jobbsafari är en del avschibsted logo

Skoladministratör till Idrottsgrundskolan

Malmö stad · Malmö · Ansök senast 6 okt.

Deltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

Idrottsgrundskolan växer och vi söker nu en skoladministratör som vill arbeta med oss!

Som skoladministratör hos oss utgör du ett nära chefstöd till skolledarna inom områden som elev-, personal-, ekonomi-, informations-, och myndighetsadministration. Du kommer i ditt uppdrag ha en central och viktig roll i vår expedition där du fungerar som vårt ansikte utåt och kommer dagligen få ta emot besök, hjälpa och vägleda elever, pedagoger, föräldrar, myndighetspersoner med mera. I uppdraget ingår det även att hantera elevadministration, såsom t.ex. registrera elever, placeringar, betyg och andra elevresultat. Du ansvarar för vår posthantering, diarieföring, registrering, arkivering mm. Du kommer också arbeta med att hantera fakturor, göra konteringar, inköp och beställningar via vårt ekonomisystem Ekot. Arbetsuppgifter kopplade till korttidsbemanning, bl.a. bokning av vikarier och administration kring detsamma i befintligt IT-system, ingår också i uppdraget.

Kvalifikationer

Du som söker har minst gymnasieutbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har utbildning inom det administrativa området, gärna kopplat till ekonomi, servicemanagement eller IKT. För tjänsten krävs minst 5 års erfarenhet från en administrativ roll, minst två år av dessa ska du ha arbetat med administrativa arbetsuppgifter i kommunal verksamhet. Du har god IT-vana och har lätt för att tillägna dig olika system. Vi ser gärna att du har vana av att arbeta i Raindance, Extens, Platina, Infomentor.

Skolan är en föränderlig verksamhet där den ena dagen inte är den andra lik och du behöver därför vara flexibel och kunna anpassa dig utifrån situation samt prioritera bland dina arbetsuppgifter. Som person är du handlingskraftig, ser till att få saker gjort och lämnar inte något åt slumpen, samt uppskattar ett högt arbetstempo med många bollar i luften. Du är stödjande och uppmuntrande gentemot såväl kollegor och ledning som elever och vårdnadshavare, följer de regler och riktlinjer som finns och trivs med att vara skolans ansikte utåt.

Om arbetsplatsen

Malmö idrottsgrundskola är en unik skola belägen på Stadionområdet i Malmö. Under läsåret 21/22 flyttar vi in i nya lokaler, som byggs på området. Vi erbjuder lovande ungdomar att varva sin skolutbildning med en satsning på sin idrott. I nuläget är fjorton olika idrotter representerade på skolan och alla elever blir antagna genom antagningstester. Totalt på skolan går 300 elever i åk 7-9. På sikt växer vi och blir sexparallellig skola för drygt 500 elever.

Vår vision är en skola som ger varje elev ett nu och en framtid med god hälsa och stora valmöjligheter.

Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans - varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare.
Omfattning: Deltid (50%).
Antal tjänster: 1.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Övrigt

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Malmö stad

Placering

Malmö

Kontaktperson

Veronica Henberg Johansson

0708-617302

Dela jobbannonsen

Anmäl annons