Jobbsafari är en del avschibsted logo

Skoladministratör på Folkhögskola

FOLKHÖGSKOLAN SKURUP FRIDHEM · Malmö · Ansök senast 4 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Erfaren och driven administratör sökes!


Om oss

Folkhögskolan Skurup och Fridhem startade år 2017 och är en stadsfolkhögskola med 400 studerande och drygt 30 anställda. Vi har utbildarna inom SFI, SMF, Allmän kurs grund och gymnasium, Vårdbiträde, Kvalificerad Filmarbetare, Speldesign, Teknisk pedagog och Kulturprojektlinjen. Skolan är ett samarbete mellan våra två huvudskolor Skurups Folkhögskola och Fridhems Folkhögskola. Vår skola är belägen i Malmö, Sofielund.

Vi söker nu en engagerad och driven skoladministratör som kan starta med omedelbar verkan. Vi söker dig med erfarenhet av administrativt arbete, som har goda digitala kunskaper och som vill vara del i en organisation där utveckling och uppbyggnad står i fokus.


Arbetsuppgifter

Arbetet som skoladministratör innebär att du sköter all administration kring skolans studerande, likt kursregistreringar, scheman, listor, intyg, betyg och rapporter.

Du handhar även andra administrativa uppgifter likt posthantering, översyn av förråd och därefter inköp och beställningar.

En del av tjänsten innebär också att jobba med ekonomiunderlag till fakturor, resultatrapporter, sammanställning av statistik och viss faktura- och kvittohantering.

Skoladministratören sköter även kommunikationen med myndigheter såsom CSN, Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och Malmö stad. Administratören har också ansvar för skolans reception, svarar i telefon och på mejl och är skolans ansikte utåt.

En viktig del i ditt arbete är också att utveckla skolans administrativa organisation och vara en del av uppbyggnaden och utvecklandet av skoladministrationen.

Som administratör arbetar du i nära samarbete med skolans ledning och samordnarna på skolan. Du har även samarbete med administratörerna som arbetar ute på våra två huvudskolor. Ekonomi- och löneadministration sköt från våra huvudskolor.


Vem söker vi?

Du är engagerad och nyfiken på att lära dig nytt. Du ska ha tidigare erfarenheter av administrativt arbete och ha hög digital kompetens. Relevant eftergymnasial administrativa utbildning är högst meriterande. Fördelaktigt är om du tidigare arbetat i programmet Schoolsoft. Du behöver kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Du har hög social kompetens och är service minded. I ditt arbete här kommer du att möta många olika människor, både studerande, kollegor och i kontakt med externa myndigheter. Du behöver alltså vara relationsorienterad och kunna etablera och bevara goda relationer till människor omkring dig.

Arbetet hos oss kräver en stor flexibilitet. Inom folkbildningen möter vi varje individ utifrån hens behov, vilket ibland innebär att vi måste tänka om och göra individuella lösningar. Du behöver vara lösningsfokuserad och ha en stark vilja att möta människors olika behov.

I din roll som administratör hos oss är du en del i utvecklingsarbetet av skolans administrativa struktur. Du behöver kunna ta eget ansvar och trivas med att arbeta självgående. Men du behöver också trivas med att arbeta tillsammans med andra. Du ska trivas med att vara spindeln i ett det administrativa nätet, där både du, ledning, samordnare och lärare verkar.

Vi söker dig som vill vara på en arbetsplats där du kan trivas. Vi värdesätter den sociala tillvaron på arbetsplatsen högt och skolans värdegrund och vision är att verka för demokrati och inkludering. Vi tror på att möten med andra människor är grunden till lärande. Detta är en värdegrund du ska känna dig hemma i.

Mycket välkommen med din ansökan till info@skurupfridhem.se!

Läs gärna mer om oss på www.skurupfridhem.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

FOLKHÖGSKOLAN SKURUP FRIDHEM

Placering

Malmö

Kontaktperson

Skurups Folkhögskoleförening

Dela jobbannonsen

Anmäl annons