Jobbsafari är en del avschibsted logo

Skogvaktare till Dalarna, Stora Enso Skog

Stora Enso Skog · Rättvik · Ansök senast 21 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du växa med oss? Vi befinner oss i ett skede där vi rustar för framtiden, där vi hoppas att du vill vara med på denna resa i rollen som skogsvaktare hos oss – ett jobb för dig som gillar att ta ansvar och som brinner för skog och natur! Vi erbjuder en spännande roll med stor variation där du får vara med att arbeta för en hållbar framtid – med skogen som primär arbetsplats.

Karriär för ett bättre klimat. Varje dag.

Vi söker nu två skogvaktare som vill vara en del av vårt dynamiska team inom skogsvård och tillsyn. I den här rollen ansvarar du för tillsynen av vår egen skog vilket gör dig till en nyckelperson inom det aktuella arbetsområdet. Du har en central roll i mötet med allmänheten och är en viktig länk mellan vår fastighetsavdelning och den lokala verksamheten.

I rollen som skogvaktare blir du en nära partner till fastighetsavdelningen där du är lokal kontaktperson för fastighetsfrågor och företräder Stora Enso inom tillsyn, skogsvård, mark och försäljning, uppföljning av gödsling, vägsamfälligheter, brandberedskap med mera. Du har även myndighetskontakter med exempelvis SKS och Länsstyrelsen. Du har även ett nära samarbete med skogsvårdsledaren ute i fält.

Vi erbjuder ett spännande jobb med stor variation i en miljö som präglas av sammanhållning, laganda och ett öppet klimat! Du rapporterar till områdeschefen för skogsvård och tillsyn för Dalarna/Härjedalen/Hälsingland. Kontorsplacering för tjänsten är Mora eller Vansbro alternativt Rättvik eller Falun.

Vem söker vi?

Vi söker dig som tycker om och känner dig trygg med nätverkande och kommunikation. Din kunskap inom området bygger på en skoglig, alternativt annan relevant högskoleutbildning samt yrkeserfarenhet inom området.

Färdigheter och kvalifikationer som vi tror att du har:

  • Du tycker om att arbeta tillsammans i lag, kan ta ansvar för att sätta mål och uppnå resultat
  • Du har förmåga att delegera arbetsuppgifter
  • Du har ett intresse för fastighetsfrågor och för affärer och upphandlingar
  • Du drivs av en nyfikenhet och en vilja av att utvecklas
  • Du har god datorvana och goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och i skrift
  • Du har B- körkort
  • Du tycker att ett hållbart skogsbruk är framtiden och vill arbeta för ett företag som sätter värderingar högt på agendan, oavsett om det gäller hälsa och säkerhet, eller hållbarhet och affärsnytta

Som person är du strukturerad och välorganiserad och du har förmåga att fatta beslut som är rätt för verksamheten.

Vad vi erbjuder

Hos oss blir du en del i vår mångfaldsfrämjande arbetskultur som hjälper dig att utforska nya perspektiv och att utvecklas professionellt. Du kommer att tillsammans med dina kollegor bidra till en mer hållbar värld, eftersom vi tror att allt som görs av fossilbaserade material idag kan göras av ett träd imorgon. För att hålla dig säker på arbetet stöttar vi ditt fysiska och psykiska välbefinnande.

Hur kan du ansöka till denna tjänst?

Du kan endast skicka in din ansökan till oss via vårt rekryteringssystem. Då vi går igenom ansökningar löpande hoppas vi höra ifrån dig så snart som möjligt, men senast 21 februari.

Beroende av tjänst kan det hända att vi bjuder in dig till vårt videointervjuverktyg och/eller ber dig göra tester. Vår rekryteringsprocess kan också innefatta andra aktiviteter inför anställning, såsom bakgrundkontroll, referenstagning och hälsotest såväl som drogtest. Om du vill veta mer om vår rekryteringsprocess, besök vår karriärsida https://www.storaenso.com/en/careers/applying-for-a-job

Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen, tveka inte att höra av dig till vår Rekryteringsspecialist Linda Andersson på tel. 073 – 845 41 49 eller mejl: linda.andersson@storaenso.com. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta skogstjänstechef för skogsvård & tillsyn Henrik Furuström på tel. 070 – 290 21 96 eller mejl: henrik.furustrom@storaenso.com

Kom och jobba i The renewable materials company!

Stora Enso är del i den globala bioekonomin och en ledande leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper, samt en av världens största privata skogsägare. Vi är övertygade om att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd i morgon. Vi har cirka 22 000 medarbetare.

Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Stora Enso Skog

Placering

Rättvik

Kontaktperson

Stora Enso AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons