Skiftledare

Derome Bygg & Industri - Trollhättan · Trollhättan

·

Ansök senast 7 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 300 medarbetare och en omsättning på 8,5 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Trollhättan

Arbetsuppgifter

Till vårt regionlager i Trollhättan söker vi nu en Skiftledare för våra orderplockare/truckförare. I rollen som Skiftledare är den huvudsakliga arbetsuppgiften arbetsledning där du fördelar och leder det dagliga arbetet. Du arbetar samtidigt med orderplock av byggmaterial, även lastning och lossning av byggmaterial kan förekomma. Du arbetar tillsammans i ett team men även under eget ansvar för dina arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer

För att passa in i rollen söker vi en person som är handlingskraftig och får saker att hända. Du kommer att arbeta i nära samarbete med dina medarbetare varför vi vill att du har god samarbetsförmåga och är en naturlig ledare. Hos oss finns en arbetsmiljö där samarbete, initiativtagande och prioriteringsförmåga är nyckelord. Vi söker en person som har erfarenhet inom lager och logistik. B-körkort och truckkort B1 är ett krav. Materialkunskap inom bygg samt ledarerfarenhet är meriterande.

Övrig information

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten innebär skiftarbete. Placering vid vårt regionlager i Trollhättan.Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår Driftschef Andreas Hedberg, på tel. 0520-525108.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 7 februari eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag

2021-02-07

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Derome Bygg & Industri - Trollhättan

Placering

Trollhättan