Jobbsafari är en del avschibsted logo

Skiftledare

Rasta i Ullared AB · Falkenberg · Ansök senast 22 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Rastas affärsidé är att driva de bästa väganläggningarna med allt vad där tillhör – god mat, drivmedel, butik och hotellrum – för de som reser och arbetar längs våra svenska vägar. Vårt mål är att vara bäst på orten och bästa val på de vägsträckor där vi finns.

Rasta finns idag på 23 anläggningar längs våra stora vägar. Vi har generösa öppettider och gott om plats för alla våra gäster.

I grund och botten arbetar vi efter samma enkla affärsidé som i början av 70-talet: Att vara det bästa alternativet längs de vägar och på de orter som vi finns. Vi har behållit det som fungerar och vidareutvecklat vårt koncept efter de förutsättningar som tillkommit

Som skiftledare på Rasta Ullared kommer du vara en del av ett ledarteam som hela tiden arbetar mot det gemensamma målet att ge alla våra gäster en upplevelse av god service och kvalitet. Dessutom kommer du att arbeta aktivt med att skapa en attraktiv arbetsplats med hög trivsel bland medarbetarna.

sök till oss om du har ett leende som smittar och ett intresse av att ge våra gäster bästa möjliga service. Du har lätt för att skaffa dig överblick samt en förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer. Du är inte rädd för att fatta snabba beslut i en pressad situation. Du är ambitiös, engagerad och vill utvecklas. Utmaningar ser du som spännande möjligheter att lära.

Under de första veckorna kommer du lära känna restaurangen. Du kommer få lära dig bl.a kassauppgörelse, beställningar, ta emot gäster i restaurangen samt leda medarbetarna i det dagliga arbetet och fördela arbetsuppgifterna. Se till att Rastas koncept och servicestandarder efterlevs. Du kommer få lära dig att styra den dagliga driften av restaurangen.

Vi erbjuder flexibel arbetstid och ett spännande och varierande arbete i högt tempo med sköna medarbetare. vårt krav är att du ska kunna ta dig till och från arbetet utan att vara beroende av kollektivtrafik. Att du har erfarenhet inom restaurangbranschen.

Tjänsten tillsätts löpande.

Tveka inte att söka till oss!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Rasta i Ullared AB

Placering

Falkenberg

Kontaktperson

Rasta Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons