Jobbsafari är en del avschibsted logo

Skiftledare till Logent/Hello Fresh

Logent Bemanning · Bjuv · Ansök senast 11 juli

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten

I vår fortsatta expansion söker vi nu efter Skiftledare som kan stärka vår organisation. I rollen som Skiftledare är din viktigaste arbetsuppgift vår personal.

Du trivs i att arbeta i ett högt tempo och att kommunicera med övriga ledare för att säkra upp den dagliga driften.I detta arbete kommer du få stora möjligheter att med din erfarenhet vara med och påverka och engagera dina kollegor och medarbetare till ett framgångsrikt arbete.

I rollen som skiftledare har du personal- och driftansvar för ditt skift, du ansvarar för att leda och coacha din personal.
Du är närmsta chef för dina 10 linjeledare där du har fullt ansvar för arbetsledning. Du kommer även följa upp organisationen mot uppsatta KPIér och ta fram underlag för dessa.

Om kunden

Hellofresh är ett snabbväxande företag inom foodtech och e-handel.
Vår verksamhet ska tillsammans med kund präglas av hög kvalitet och flexibilitet. Personlig inställning och motivation är minst lika viktigt som erfarenhet. Vår vision är alltid att sätta kunden och kundens önskemål i centrum.

Din profil

Vi söker dig som känner sig trygg i en ledande befattning och har mångårig erfarenhet av att styra och leda personal. Du kan arbeta i ett högt tempo, vara noggrann och tar egna initiativ. Att leda personal och alltid föregå med en god arbetsmoral kommer naturligt för dig. Du trivs i en miljö där saker rör sig fort framåt.

Vidare ser vi att du är flexibel, samarbetsvillig och strukturerad i ditt arbete och trivs med att arbeta i team.

Krav:
  • 2-3 års dokumenterad ledarroll
  • Dokumenterad erfarenhet av förändringsarbete
  • Möjlighet att arbeta flexibla tider
  • Körkort och tillgång till bil
Meriterande:
Det är naturligtvis en stor fördel om du har några års erfarenhet från liknande roll inom produktion eller process-/livsmedelsindustri, samt har erfarenhet av skiftgång helg/natt.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas senast 1 Juni och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Logent Bemanning

Placering

Bjuv

Dela jobbannonsen

Anmäl annons