Jobbsafari är en del avschibsted logo

Skifteselektriker

Billerudkorsnäs Sweden AB · Kalix · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Söker du ett stimulerande och utvecklande arbete i ett innovativt företag med stort hållbarhetsfokus? Här finns möjligheten att växa i en spännande roll i ett av regionens största företag.

Med en tydlig underhållsstrategi, där driftsäkerhet och planerbart underhåll är en nyckel, leder vi ett framgångsrikt underhåll mot världsklass. Vi söker nu en skifteselektriker till vår produktionsanläggning i Karlsborg. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av akut avhjälpa samt att felsöka, analysera och åtgärda fel i produktionsutrustningen, men även förebyggande underhåll. Du kommer att utföra service- och reparationsarbeten på våra anläggningar genom fortlöpande tillsyn och snabba arbetsinsatser vid oförutsedda stopp, haverier och planerade stopp. Kontroll, felsökning och programmering av styrsystem är exempel på vad du får möjlighet att utvecklas inom.

Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre. Vår arbetsmiljö är viktig och präglas av ett högt säkerhetstänkande, dialog och trivsel.

Tjänsterna är tillsvidareanställning på heltid och arbetstiden förlagd till 5-skift. Vi tillämpar provanställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning bidrar med till verksamheten och välkomnar därför särskilt kvinnliga sökanden samt sökande med olika bakgrund och erfarenhet.

Kvalifikationer

Du som söker har en gymnasial el/automationsutbildning eller motsvarande samt erfarenhet som industrielektriker. Du behärskar svenska väl i tal och skrift.

Körkort klass B är ett krav.

Personliga egenskaper

Du är noggrann och drivande med förmåga att ta initiativ. Arbetet förutsätter att du är bra på att samarbeta med andra. Vi har som mål att arbeta mer förebyggande så det är viktigt att du kan analysera och hitta långsiktiga lösningar. Detta gör du tillsammans med andra så är det viktigt att du kan kommunicera på ett tydligt sätt.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Sundbom, Gruppchef Skiftel, telefon +46 (0)923-662 51 alt Anders.Sundbom@billerudkorsnas.com eller Roger Lahti, Sektionschef El och Automation, telefon +46 (0)923-662 99 alt Roger.Lahti@billerudkorsnas.com.

Välkommen med din ansökan senast den 28 februari 2021! Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Billerudkorsnäs Sweden AB

Placering

Kalix

Kontaktperson

Billerudkorsnäs Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons