Jobbsafari är en del avschibsted logo

Skicklig verkstadsmekaniker till Powercell!

Skicklig verkstadsmekaniker till Powercell!

Powercell · Göteborg · Ansök senast 20 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Har du ett brinnande intresse för teknik och är intresserad av att bli en del av ett nytänkande och framgångsrikt företag? Då kan vi ha jobbet för dig!

Professionals Nord söker för PowerCells räkning en verkstadsmekaniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos PowerCell under 6 månader med goda möjligheter till överrekrytering. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och PowerCells önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Om företaget
PowerCell utvecklar och tillverkar bränslecellsstackar och system med en unikt hög effekttäthet, för stationära och mobila användningsområden. Bränslecellerna drivs av ren eller reformerad vätgas och genererar elektricitet och värme utan några andra utsläpp än vatten. Stackarna och systemen är kompakta, modulära och skalbara, samt därmed lätta att anpassa till kundernas behov. Som bolag har PowerCell funnits sedan 2008 och idag är de över 100 personer som jobbar med att leverera och utveckla framtidens teknik.

Arbetsuppgifter
I din roll som verkstadsmekaniker kommer det innebära att på ett självstyrt sätt montera komponenter, rör- och fästdetaljer till en komplett apparat. I rollen behöver du vara allmänteknisk och ha tidigare erfarenhet inom områden som exempelvis maskinmontör, fordonsmontör, bilmekaniker eller liknande.

Vi söker dig som...
  • Har några års erfarenhet inom liknande arbete.
  • Har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.
  • Har ett intresse för teknik.
Det är meriterande om du arbetat som maskinmontör, fordonsmontör, servicetekniker eller liknande roller tidigare.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos PowerCell. Du är en noggrann person med god känsla för teknik. Vi ser gärna att du är självgående och klarar av att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du ska ha goda kunskaper inom mekanik och grundläggande bearbetning med handverktyg.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Vega Carlberg

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Powercell

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen