Skandinavisk Elkraft AB Projektledare Lokalnät Eldistribution Skåne, Kalmar/Blekinge

Skandinavisk Elkraft AB · Hässleholm

·

Ansök senast 28 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Tjänstebeskrivning

S.E.K. söker
inom främst Skåne/Blekinge en projektledare som leder och driver projekt från uppstart till avslut inom främst E.ON Energidistributions Lokalnät 0,4kV-36kV nät. Ditt uppdrag är att med kunskap och professionalism genomföra projekt med teknisk kvalitet, i rätt tid, till ställda krav och skapa nöjd kund. Du blir en nyckelspelare i vårt team som inkluderar hela färgpaletten från projekterat underlag till ett nytt driftsatt elnät vars uppgift är att säkra kvalité, arbetsmiljö, trivsel och lönsamhet.

Din bakgrund

Vi ser det
gärna som ett krav att du har relevant branscherfarenhet som kan kopplas till elkraft i allmänhet eller till Lokalnät i synnerhet, och även god datorvana.
Krav på minst B- körkort då du i tjänsten dagligen kommer att förflytta dig mellan projekt på såväl landsbygd som i centrala städer samt till och från kontoret.

Stationering
är på vårt kontor utanför Hässleholm men det finns även möjlighet att jobba hemifrån i stor utsträckning.Din chef och
ditt Team


Du kommer
att svara direkt under VD som förutsätter att du är aktiv och delaktig i ett utvecklingsarbete sett både till person och verksamhet. Team S.E.K är ett tolvmannalag starkt med administration, beredare, montörer och projektledare.
Tillsammans ser vi till att projekten rullar på i bl.a. Stockholm, Skåne och
Kronoberg samt Kalmar/Öland.

Kontakt

För frågor
om tjänsten eller ansökan kontakta Oskar Jonasson på e-post oskar@skandinaviskelkraft.se. Bifoga gärna ett CV eller liknande vid intresse av tjänsten.

Önskar ej kontakt av
rekryteringsfirmor eller liknande verksamheter.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Skandinavisk Elkraft AB

Placering

Hässleholm

Kontaktperson

Oskar Jonasson

oskar@skandinaviskelkraft.se