Jobbsafari är en del avschibsted logo

Skadevärderare/Kundmottagare

Toyota Center Göteborg AB · Mölndal · Ansök senast 30 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö. Vår vision är att uppfylla Toyotas krav på BRIT – "Best Retailer in Town" och vi vill att du är med på den resan!

Din profil
Vi ser att du som söker har ett stort intresse för kundvård och kundkontakt. Att du har en positiv inställning till din omgivning och är en bra lagkamrat. Du ska ha ett tekniskt kunnande om bilar och klarar av att hålla fokus på många delar samtidigt och är stresstålig och flexibel.

Arbetsuppgifter
Som skadevärderare är du ansiktet utåt och den som bemöter kunderna. Din centrala uppgift är att ge kunderna god service och hålla en tydlig kommunikation mellan verkstad och kund. Du kommer att arbeta med att leda och fördela det dagliga arbetet samt ansvara för att dagens arbete blir klart i tid. I arbetsuppgiften ingår bland annat att skadebesiktiga bilar, boka in kunden (via telefon, chatt, mail och kunddisk) samt hjälpa till med merförsäljning.

Kompetenskrav
Du har god datorvana och behärskar svenska i tal och skrift. Kunskaper i skadereparationer är ett krav lika så B-körkort. Kunskaper i systemet Cabas är meriterande.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställning är tillsvidare och på heltid i Mölndal. Tillträde snarast.

Kontakt
Är du intresserad av tjänsten, skicka din ansökan med cv till Hans Jogmark, Skadeverkstadschef, 031-7502444, direkt till hans.jogmark@toyotagoteborg.se alternativt via knappen "Ansök nu"!

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Toyota Center Göteborg AB

Placering

Mölndal

Kontaktperson

Hans Jogmark

031-7502444

Dela jobbannonsen

Anmäl annons