Jobbsafari är en del avschibsted logo

Skadetekniker/Bilplåtslagare

Din Bil Sverige AB Gävle Skadecenter · Gävle · Ansök senast 6 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du erfarenhet av bilskadereparationer och vill arbeta med marknadens största varumärken? Nu söker vi en Skadetekniker till vårt Skadecenter i Gävle.

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Om tjänsten

Som skadetekniker får du ett varierande arbete där du utför alla typer av bilskadereparationer för att återställa kundens bil till ursprungsskick. Du kommer du att ingå i ett målinriktat team med flera duktiga kollegor som arbetar med både mindre och större skador bilplåtskador. På Skadecenter i Gävle arbetar cirka 25 medarbetare inom bilplåt, lackering, verkstad och kundmottagning. Vi representerar de starka varumärkena Volkswagen, Skoda, Seat, Cupra och Audi.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning och hunnit jobba några år som skadetekniker/bilplåtslagare. Du behöver vara noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbete då skadetekniker är ett hantverksyrke. Du behöver kunna hantera IT-system (meriterande med Automaster, Elsa och Cabas), behärska svenska samt ha B-körkort.

Personliga egenskaper

Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du har en vilja att utvecklas och tar gärna egna initiativ men kan arbeta självständigt när så behövs och även under tidspress. Som person är du flexibel, noggrann och strukturerad och ser hellre lösningar än problem. Vi ser att vår nya kollega är en glad, energisk och prestigelös person som bidrar med god stämning samt ett gott samarbete till teamet.

Ansökan

Urval sker löpande och tjänsten kan därför komma tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor kontakta rekryterande chef.

Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Din Bil Sverige AB Gävle Skadecenter

Placering

Gävle

Dela jobbannonsen

Anmäl annons