Jobbsafari är en del avschibsted logo

Skadetekniker / Bilplåtslagare

Ängelholm · Ängelholm · Ansök senast 4 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi behöver ytterligare en skadetekniker/plåtslagare som kommer att arbeta både med person- och transportbilar, då vår skadeverksamhet expanderar. Fordonsteknisk utbildning ett krav med inriktning bilplåtslagare, och gärna några års erfarenhet från arbete som skadetekniker. Du behärskar alla förekommande uppgifter inom bilplåtslageri, däribland enkla reparationer till stora strukturskador och måttriktning av diverse karosskador. Har du tidigare arbetat med Ford är detta självklart ett plus.

För att passa för tjänsten krävs det att du är fordonsintresserad, har en förståelse för bilens uppbyggnad samt gillar att arbeta med bilar. Du måste gilla att arbeta i ett högt tempo och ha en god samarbetsförmåga samtidigt som det ställs krav på självständighet i arbetet. Vidare krävs att du är initiativrik, noggrann och ansvarstagande i ditt arbete, du gillar att ha ordning och reda och är kvalitetsmedveten.

Du ska ha goda kunskaper i svenska och vara van att arbeta med data. Att du har B-körkort ser vi som en självklarhet.

Vi arbetar hela tiden proaktivt och utbildar oss löpande på befintliga och kommande modeller för att kunna leverera bästa möjliga service till våra kunder.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ängelholm

Placering

Ängelholm

Kontaktperson

Dahlqvists Bil AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons