Jobbsafari är en del avschibsted logo

Skådespelande spelledare och servicepersonal

Sherlocked Live Theatre AB · Malmö · Ansök senast 21 juni

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Gillar du att skådespela, jobba i högt tempo och ha en arbetsroll med stor variation?

Då är Sherlocked en plats dig!

I en värld fylld av mysterier och pussel jobbar vi på Sherlocked med att skapa unika upplevelser som förgyller våra gästers besök. Med allt från escape – spel till service av goda drinkar och mat i vår fina viktorianska cocktailbar.

Vi har med tiden öppnat upp och utvecklat diverse olika spel och upplevelser och jobbet innefattar både restaurang och bar-arbete, service och värdskap, spelledning och skådespel. Allt på en och samma arbetsplats!

Vi söker dig som vill jobba på flertalet av våra stationer och kombinera restaurang med skådespel tillsammans med ett gäng personliga, ambitiösa och kreativa kollegor!

I tjänsten kommer du att arbeta på timmar där vi söker dig som både är intresserad av att jobba extra utöver studier och dig som vill jobba mer.

För att lyckas i rollen som spelledare och servicepersonal ser vi gärna att du har arbetslivserfarenhet inom service eller liknande, men det är inget krav. Om du har erfarenhet och ett intresse för skådespel, rollspel eller lajv är det meriterande. Ett krav för tjänsten är att du behärskar det svenska såväl som det engelska språket där brittisk dialekt önskas.

Som person är det viktigt att du är positiv och serviceinriktad. Du är kommunikativ, lösningsorienterad och kan arbeta såväl självständigt som i team. Vidare är du ansvarstagande, initiativrik och gillar att arbeta i ett högt tempo.

Vill du jobba med oss är du varmt välkommen med din ansökan till work@sherlocked.se, skicka med ett personligt brev tillsammans med cv och skriv ”Skådespelande servicepersonal” i rubriken på ditt mejl.

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan idag.

Du kan läsa mer om oss på www.sherlocked.se samt hitta oss som @sherlockedmalmo i sociala medier.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sherlocked Live Theatre AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Sherlocked Live Theatre AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons