Jobbsafari är en del avschibsted logo

Skadereglerare till Dina Försäkringar Väst, Göteborg

Skadereglerare till Dina Försäkringar Väst, Göteborg

Dina Försäkringar · Mölndal · Ansök senast 16 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina Försäkringar Väst söker en skadereglerare/besiktningstekniker med intresse av byggteknik!

Har du erfarenhet av byggteknik och/eller skadereglering? Trivs du i en social roll hos en arbetsgivare som sätter lokal närvaro och kvalitet i första rummet? Välkommen till Dina Försäkringar!

Om tjänsten
Vi söker dig som vill vara delaktig i hela kundprocessen från att ta emot och registrera skador till att fatta beslut i skadeärendet och genomföra utbetalning av ersättning till den skadedrabbade kunden. I din roll verkar du som en projektledare, där du leder med uppdrag av att driva skadehanteringsprocessen proaktivt och med tydligt fokus på kund.

Som Besiktningstekniker kommer du att utföra skadeförebyggande besiktningar av främst villor. Detta i ett led i vårt skadeförebyggande arbete

Tjänsten innebär mycket eget ansvar och du driver under frihet dina processer inom ramen för de framtagna rutiner som finns och i enlighet med gällande lag/praxis och försäkringsvillkor. Du ger kunden bästa möjliga handledning och ser till att kunden upplever en enkel och smidig process. Till din hjälp har du kompetenta kollegor och vårt IT-system MEPS, som är ett besiktning- och kalkyleringsverktyg.

Placering är på kontoret i Mölndal/hybrid med kunder över hela vårt upptagningsområde.

Vem du är
Du som söker har troligen gedigen kunskap inom byggteknik. Har du dessutom erfarenhet från skadereglering och/eller besiktning av egendoms- och byggskador är det ett stort plus, likaså att du är trygg i Officepaketet

Diplomutbildning för Skadereglerare från IFU eller motsvarande är meriterande.

Då tjänsten innebär mycket kommunikation med såväl interna och externa kontakter så värdesätter vi att du kan uttrycka dig enkelt och korrekt i tal och skrift.

För att lyckas som Skadereglerare har du en hög servicekänsla och stort kundfokus, vidare är du en person som tycker om att jobba i en varierande miljö, din arbetsvardag hos oss består av både kundbesök och administrativt arbete.

Din förmåga att skapa förtroende och nära kundrelationer är god, likaså att du tar ansvar för dina uppgifter. Med en god förståelse för affärsmässiga principer och förmåga att omsätta dem i praktiken uppfattar andra dig som en skicklig affärskvinna/affärsman.

Som person har du alltid ett positivt och professionellt bemötande, både mot kunder och kollegor. Din attityd och vilja är något som Dina Försäkringar värdesätter mycket.

Tjänsten förutsätter att du har körkort, tillgång till egen bil.

Vad Dina Försäkringar erbjuder
Ett vänligt företag där kunder och medarbetare är viktiga.

2021 vann de klasserna sakförsäkring och företagsförsäkring (delad förstaplats) när Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätte hur nöjda kunderna är med sitt försäkringsbolag. Under de år de varit med i kundnöjdhetsundersökningen har de i princip alla år varit i topp tre eller på förstaplats.

Du rapporterar till Skadechef Eric de Verdier.

Ansök
Det här låter väl som en kul roll - eller hur? Ansök hos Jerrie så snart du kan. Frågor? Kontakta Helene Hagman, 0708-204704 helene.hagman@jerrie.se Linkedin

För fackliga frågor, Forenas lokala ordförande, Anders Andersson, telefon 0300-35952.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Dina Försäkringar

Placering

Mölndal

Dela jobbannonsen

Anmäl annons