Skadereglerare inom Sjuk- & Olycksfall

Moderna Försäkringar · Malmö

·

Ansök senast 18 okt. (Idag)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du minst 2 års erfarenhet inom skadereglering och vill utvecklas inom Sjuk- & Olycksfall? Är du dessutom analytisk, engagerad och vill skapa ett kundmöte i världsklass? Då tror vi att du passar perfekt som skadereglerare hos oss!

Om rollen

Du hanterar ärenden inom sjuk- & olycksfall och reglerar barn och vuxen sjuk – och olycksfallsförsäkring samt graviditetsförsäkring. Arbetet innebär mycket kundkontakt och du tar ett stort eget ansvar för att skapa en god kundupplevelse genom hela skadeprocessen. Du arbetar självständigt med att utreda och ta beslut, både i enkla och komplexa ärenden. Du baserar dina beslut på försäkringsvillkor och praxis.

Utifrån Modernas målbild så fortsätter vi arbetet med att skapa ett Center of Excellence för personförsäkring i Malmö. Du blir en del av ett befintligt team på 18 medarbetare som arbetar tätt tillsammans med varandra i skadereglering och riskbedömning för ett kundmöte i världsklass. Här får du möjligheten att utvecklas inom Sjuk & Olycksfall och gravidförsäkring.

Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig till 2021-04-30 och är placerad i Malmö.

Din bakgrund:

Du är skadereglerare med minst 2 års erfarenhet från skadereglering inom försäkringsbranschen och har en akademisk utbildning. Det är meriterande med erfarenhet av reglering sjuk eller olycksfallsförsäkringar.

Du är som person är:
  • framåt, engagerad och ansvarsfull med en hög servicekänsla och du har alltid kunden i fokus.
  • duktig på att samarbeta samtidigt som du kan driva ditt eget arbete självständigt
  • analytisk och har förmågan att fatta snabba beslut.
  • duktig på att kommunicera både muntligt och skriftligt och har ett tydligt kundfokus.
Intresserad?

Tjänsten är ett vikariat på heltid och är placerad på kontoret i Malmö. Tillträde enligt överenskommelse.

Frågor om vikariat besvaras av Kreshnik Goga Chef Privatskador – Sjukdom och Olycksfall på telefonnummer 0708257970. Facklig kontaktperson är Simon Basdajian 0736-566209.

Är du intresserad av tjänsten ansök via vår hemsida www.modernaforsakringar.se/ledigajobb eller ansök knappen nedan. Vänligen skicka din ansökan snarast möjligt då intervjuer sker löpande, dock senast den 2020-10-18.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Moderna Försäkringar

Placering

Malmö