Skadereglerare Egendom till Protector Försäkring

Protector Försäkring · Stockholm

·

Ansök senast 15 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Protector Försäkring är utmanaren och har en stark prestationskultur som är baserad på värdestyrning och en ständig strävan att bli bättre. Protector växer nu kraftigt i Sverige och söker därför en medarbetare till deras skadeavdelning. Är du den vi söker?

Beskrivning av arbetsuppgifter

Som skadereglerare på Protector är du en viktig kontakt för företagets kunder och sätter alltid god service som högsta prioritet. Du kommer att genomföra kvalificerad skadereglering på ett effektivt och professionellt sätt. Du arbetar uteslutande mot företagskunder och du kommer att reglera både små och stora egendomsskador. Förutom löpande kontakt med kunder, mäklare och partners kommer du även att utveckla och säkerställa marknadens bästa hantering av egendomsskador samt ansvara för diverse försäkringsadministration.

Krav på person

Tjänsten passar dig som presterar som bäst när du arbetar i en miljö med högt tempo. För dig som visar framfötterna och vill växa inom branschen finns goda förutsättningar för att göra karriär inom företaget.

För att lyckas i rollen som skadereglerare behöver du:
  • minst en kandidatexamen inom juridik, statsvetenskap, ekonomi, nationalekonomi eller likvärdig utbildning.
  • 2-5 års erfarenhet av skadereglering (egendom/bygg, företag eller privat).
  • vara målinriktad, kommunikativ, ansvarsfull och effektiv.
  • ha en hög ambitionsnivå och drivs av att ständigt utmanas.
  • ha en god social kompetens och sätter stort värde på goda kundrelationer.
  • arbeta proaktivt och ha god planerings- och problemlösningsförmåga.
Vi ser även att du har god datavana och arbetar i Officepaketet. Flytande svenska i både tal och skrift är ett krav. Grundläggande kunskaper i engelska ses som meriterande. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som skadereglerare.

Övrigt

Start: Omgående.
Omfattning: Heltid.
Arbetstid: 8-17.
Plats: Centrala Stockholm.

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Oscar Dahl på telefonnummer 073 940 12 70. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: skadereglering, skadereglerare, egendom, egendomsskador, brandskador, fuktskador, vattenskador, handläggare, försäkringar, försäkringsskador, handläggare

Företagspresentation
Protector Försäkring är ett skandinaviskt försäkringsbolag som är noterat på Oslobörsen. Företaget grundades i Norge 2004 och har sedan dess haft en snabb och lönsam tillväxt. Protector erbjuder försäkringar till företag och offentliga verksamheter och distribuerar produkterna genom utvalda försäkringsmäklare. Under 10 års tid har företaget vuxit snabbt och verksamheten omfattar idag närmare 300 anställda; i Norge, Sverige, Danmark, UK och Finland. Protectors framgång bygger på unika relationer till sina samarbetspartners och ett dagligt fokus på kvalitets- och kostnadsledarskap.

Om performiq
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Protector Försäkring

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Oscar Dahl

073-940 12 70