Jobbsafari är en del avschibsted logo

Skaderådgivare

Holmgrens Bil · Jönköping · Ansök senast 17 okt.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

"Vi bryr oss" är vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör på Holmgrens Bil. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är Glädje, Respekt, Ansvar och Sparsamhet.

Våra mest framgångsrika medarbetare har en stark drivkraft att hjälpa kunder och kollegor att hitta bra lösningar. Utöver det är våra mest framgångsrika medarbetare teamspelare som skapar arbetsglädje och har ett högt fokus på resultat och affärsmässighet.

Om jobbet

Vi behöver utöka vårt team med ytterligare en skaderådgivare. Som skaderådgivare hos oss så kommer du ha en nyckelroll i skadeprocessen genom att säkerställa att vi hanterar varje kunds ärende på bästa möjliga sätt samt utföra besiktningar av skador. Som skaderådgivare på Holmgrens Bil får du följa med på en resa där du med ditt driv, initiativförmåga och engagemang får möjlighet att hjälpa kunden till ett enklare liv. Dina ansvarsområden är:
  • Skade- och garantiärenden
  • Bedöma olika typer av bilskador och kalkylera skador
  • Rådgivning och service till verkstadens kunder
  • Tätt samarbete med verkstadsteamet och försäkringsbolag
  • Utföra dagligt arbete i Kobra och CABAS
Om dig

Du har ett starkt driv och en passion för ditt arbete och har du dessutom tidigare erfarenhet av liknande arbete inom bilbranschen, erfarenhet inom system som Kobra och CAB/CABAS (CVDA-certifikat) är det mycket meriterande.

Du är välbekant och bekväm med dagens teknik och öppen för framtidens. Goda datorkunskaper är ett krav och du behöver också erfarenhet av arbete med Office-program.

Genom att vara lyhörd och uppriktigt nyfiken finner du rätt lösningar för kundens behov, och du är flexibel i din kommunikation och har förmågan att anpassa din kommunikationsstil beroende på mottagarens tekniska kompetens. Du bygger och bevarar relationer med kunder och kollegor för att nå våra mål och du är en teamspelare som visar uppmärksamhet och omtanke om människorna i din närhet.

Du är bra på problemlösning som skapar mervärde och du har god insikt i att ordning & reda leder till kvalitet och effektivitet, är fokuserad och har ett gott grundhumör. Du drivs av att hela tiden utvecklas inom det du gör.

Minst B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder
  • Möjligheten att arbeta med ett kompetent team med stor erfarenhet inom bil- och motorbranschen
  • Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande resa där du blir en viktig del i en framgångsrik organisation
  • Utbildningar i berörda system och nyheter inom branschen
Tjänsten är heltid tillsvidare och inleds med sex månaders provanställning.

Ansökan
Sista ansökningsdatum är 17 oktober 2021. För mer information om tjänsten kontakta Platschef Senad Hodzic på 073-049 740 31. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Holmgrens Bil

Placering

Jönköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons