Skaderådgivare

BILIA Group AB · Trollhättan

·

Ansök senast 10 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som vill jobba tillsammans med oss för att bli branschens bästa servicebolag! Nu söker vi en Skaderådgivare till vårt nya skadecenter på Bilia Group med huvudinriktning BMW och MINI i Trollhättan. Vi tror att du är en glad och positiv person som brinner för att ge våra kunder bästa möjliga service!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Våra kunder är av yttersta vikt för oss, vilket innebär att din roll som skaderådgivare är mycket central. Du kommer möta våra kunder i skadeverkstan och rådgöra med dem gällande reparation. Du ser också till att kunderna bokas in hos skadeverkstaden, vilket sker både när du möter kunderna och via telefon. Du tar även emot och lämnar ut bilar samt tar betalt efter utfört arbete.

Kompetenskrav
  • Du har jobbat i administrativa och kundbemötande roller.
  • Du har troligtvis en fordonsteknisk utbildning med inriktning skadereparatör eller har på annat sätt erhållit fordonsteknisk kunskap.
  • Du har god datavana.
  • Körkort B och minst grundläggande kunskaper i CABAS är ett krav.
Personliga egenskaper
  • För att trivas på Bilia och i denna roll är det av stor betydelse att du har ett intresse för service.
  • Du har förmåga att skapa förtroende och kundrelationer.
  • Vidare ser vi att du har ett sinne för ordning och struktur.
  • Bilia Group värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår betydelsen av ett väl fungerande samarbete.
Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare på heltid med placering i Trollhättan. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef. Vi vill gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BILIA Group AB

Placering

Trollhättan

Kontaktperson

Dennis Johansson

010-497 88 19