Jobbsafari är en del avschibsted logo

Skaderådgivare/ Skadebesiktare

Bil Bengtsson/Toyota Sydost · Ystad · Ansök senast 3 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en person som har kvalitetsfokus, noggrannhet och ett intresse för service? Motiveras du av att självständigt driva ditt arbete och skapa nöjda kunder? Då kan det här vara något för dig! Vi söker nu en Skaderådgivare/ Skadebesiktare till Bil Bengtsson/Toyota Sydost i Ystad, sök redan nu!

Vad söker vi?

Vi söker en Skaderådgivare/ Skadebesiktare som tar emot kunden via telefon, mail och besök i vårt Skadecenter. Du besikta fordonen, kalkylerar arbetet, bokar och planerar in arbete i skadeverkstaden, samt fakturerar. Du utför självständigt förekommande arbete med engagemang. I arbetet samverkar du med kollegor i Servicerådgivningen, bildelsmän, Skadetekniker och Skadechef för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål. En viktig del i arbetet är att bidra till en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats.

Vem är du?

För att lyckas i rollen har du fordonsteknisk utbildning, alternativt erfarenhet som bilplåtslagare eller skaderådgivare/ skadebesiktare med tidigare arbetslivserfarenhet. Som person är du ansvarstagande och noggrann samtidigt som du är en driven och hängiven lagspelare. Har du dessutom kunskaper/erfarenhet från bilbranschen eller försäkringsbolag ser vi detta som meriterande. Kunskaper i Cabas, Tacdis eller Kobra är ett önskemål, men inget krav.

Som person är du biltekniskt intresserad och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är positiv, flexibel och har en god känsla för service och siktet inställt på långsiktiga och goda relationer till både interna och externa kunder. Vi tror att du är energisk och gillar ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och strukturerad och vill uppnå ett gott resultat åt din kund. Du arbetar gärna självständigt med dina ärenden, men trivs med att vara del i en grupp där alla arbetar mot samma mål.

Vad erbjuder vi dig?

Vi är ett kvalitetstänkande familjeföretag, där du blir en del av en koncern med möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Vi bryr oss om dig som anställd och erbjuder därför alla våra anställda:

  • En arbetsplats med kollektivavtal
  • Tjänstepension och grupplivförsäkring
  • Friskvård och andra personalrabatter
  • Personalrabatter på drivmedel, verkstadsarbeten och bildelar
  • Goda utvecklingsmöjligheter
  • Bra och utvecklande arbetsmiljö
  • Utbildningar genom bland annat samarbeten med Volvo Car Sverige, Renault, företagshälsovården, m.fl.

Vill du veta mer om oss? Välkommen in på vår hemsida och karriärsida.

Om oss

Familjeföretaget Bil Bengtsson/Toyota Sydost är en del av GRB koncernen med lång biltradition från år 1930. Vi är auktoriserad återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia och Toyota, genom våra fullserviceanläggningar i Ystad, Sjöbo och Simrishamn. Bil Bengtsson består av ett passionerat gäng specialister inom sitt område, där gemenskap och glädje ligger högt i kurs. Vi erbjuder en trygg plats i branschens framkant, så börja din resa med oss redan nu!

Process och ansökan

Anställningen är tillsvidare och på heltid i Ystad. Provanställning på 6 månader tillämpas. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta HR- ansvarig: denise.hallback@bilbengtsson.se eller Skadechef: daniel.nilsson@bilbengtsson.se.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Sista ansökningsdagen är 2021-01-03.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bil Bengtsson/Toyota Sydost

Placering

Ystad

Kontaktperson

Roi Rekrytering Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons