Jobbsafari är en del avschibsted logo

Skadeförebyggare El med inriktning mot Lantbruk

Skadeförebyggare El med inriktning mot Lantbruk

Länsförsäkringar Skåne · Lund · Ansök senast 12 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara en del av något större?
Vi ägs av våra kunder. Vi delar gator, stränder och torg med våra kunder. Därför drivs vi av att erbjuda trygghet via våra tjänster och att investera i vårt gemensamma samhälle

Tillsammans är vi starka
Hos oss jobbar vi tillsammans och stärker varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till gruppen som helhet

Vi söker nu ytterligare en skadeförebyggare med elkompetens med inriktning mot våra lantbrukskunder. Placeringsort på något av våra kontor i Lund eller Ängelholm.

Beskrivning av rollen
Som skadeförebyggare med elkompetens fungerar du som företagets internkonsult vid riskbedömningar av lantbruksfastigheter. Du besiktigar fastigheter med inriktning på att bedöma elinstallationer. Du ger våra kunder skadeförebyggande information och bevakar så att åtgärderna genomförs av kunderna, på så sätt förhindrar vi att skador uppstår. Tjänsten innebär även kontakt med våra installatörer och ansvar för att hålla i informations- och utbildningstillfällen för installatörer i branschen.

Vem är du
För att lyckas i den här rollen är du affärsmässig med ett starkt eget driv. Du har en god analytisk förmåga för att kunna ta snabba och korrekta beslut och är bra på att kommunicera, både i tal och skrift.

Ett krav är att du är elinstallatör och det är meriterande om du har egen behörighet lägst AL. Vi ser gärna att du har kunskap om hur ett lantbruk bedrivs eller har någon bakgrund från de Gröna Näringarna.

Vilka är vi
Affärsservice Företag Motor och Lantbruk Sak består av underwriters, affärsspecialister, systemspecialist, administratörer och skadeförebyggare.

Som medarbetare på Affärsservice är du delaktig i detta arbete och blickar hela tiden framåt på hur vi kan möta morgondagens utmaningar.

Ansökan
Urval kommer att ske löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan tiden för ansökan har gått ut. Vi ser därför att du skickar in din ansökan i form av CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 12 februari. I denna urvalsprocess använder vi oss av tester, vilka du kommer att få skickade till dig efter att du skickat in din ansökan.

Vill du veta mer
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Chef Affärsservice Företag Motor och Lantbruk Sak Åsa Pauli, asa.pauli@lansforskaringar.se , tel. 076-773 80 51

Facklig kontaktperson för Forena är Michel Gullstrand, michel.gullstrands@lansforsakringar.se
Kontakt HR: Jenny Lundqvist; jenny.lundqvist@lansforsakringar.se

Välkommen med din ansökan!

Arbetsplats: Lund, SE

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Länsförsäkringar Skåne

Placering

Lund

Dela jobbannonsen

Anmäl annons